Nanushka megnyitja új New York-i boltját

Vágólapra másolva!
Nanushka megnyitotta új New York-i boltját, amely most a SoHo szívében, a Mercer Street 27-es szám alatt található.
Vágólapra másolva!

A Matteo Corbellini, olasz építész által tervezett új üzlet kínál teret a Nanushka közösségének fogadására a városban. Corbellini, aki a folyamatosan változó, alakuló tér tervezés híve, egy milánói vacsorán ismerkedett meg a márkával, amelyet az általa tervezett Villa Clea művészeti térben tartottak, a kapcsolat és szinergia rögtön evidenssé vált. 

Új boltot nyitott New York-ban a Nanushka
Új boltot nyitott New York-ban a Nanushka
Fotó: Nanushka

A tér továbbra is ugyanazzal a csapattal dolgozik, hogy nyugodt és gördülékeny környezetet teremtsen, egyedülálló térélményt kínálva, amelyet az “ideiglenes menedék” ötlete ihletett. A Nanushka alapvető fenntarthatósági étoszát tükrözve, valamint meleg és hívogató környezetet építve a design nyugtató teret teremt a város nyüzsgő energiája elől, lehetővé téve az ügyfelek számára, hogy belépjenek a Nanushka világába.

A tér a budapesti atelierjából származó jellegzetes Nanushka szövetek felhasználásával készült, és egy olyan egyedi keretben van összeállítva, amely elmossa a határvonalat a stabilitás és a mozgás között.

Egyes dizájnelemek rögzítettek maradnak, míg másokat mobilra terveztek, így egy dinamikus és folyamatosan fejlődő környezetet teremtenek. A berber sátor struktúrája által ihletett üzlet kialakítása a nomád energiát emeli ki, miközben magával ragadó élményt kínál.

Nanushka new york
Különleges élményt kínál a látogatóknak a Nanushka új boltja New York-ban
Fotó: Nanushka

A belső teret Allina Corbellini for Lunaa által készített, feketére lakkozott fémbútorok kapják. A látható hegesztéssel összerakott nyers fémdarabok a varrás mesterségét tükrözik a szövetben, míg a tér textíliái a redőkön és a hullámzásokon keresztül lágy, organikus formákat hoznak létre. 

Az eredmény a szövet és a textúra ünnepe, amely jól tükrözi a Nanushka időtlen és átgondolt dizájnra való összpontosítását.

A Nanushka 27 Mercer Street alatti új boltja a könnyedség és a rugalmasság meleg keverékét testesíti meg
A Nanushka 27 Mercer Street alatti új boltja a könnyedség és a rugalmasság meleg keverékét testesíti meg
Fotó: Nanushka

A Nanushka 27 Mercer Street a könnyedség és a rugalmasság meleg keverékét testesíti meg, és a Nanushka vásárlói egy új élményként tudják a vásárlást megtapasztalni egy olyan térben, amely egyszerre érződik megalapozottnak és frissnek.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!