Meglepő dolgokat árult el az OnlyFans egyik korábbi toborzója

Vágólapra másolva!
Az OnlyFans egyik munkatársa felmondott, miután sokkoló és erőszakos tartalmakkal találkozott a platformon. Tapasztalatai alapján egy nőknek segítő szervezetet hozott létre, amely célja, hogy felhívja a figyelmet a szexuális kizsákmányolásra, és támogassa őket a társadalmi elvárásokkal való küzdelemben.
Vágólapra másolva!

Az OnlyFansnek toborzó ügynökség egyik dolgozója, Victoria Sinis olyan döbbenetes fétisekkel és erőszakos pornográf anyagokkal találkozott a munkája során, ami súlyos hatással volt az életére.

Sinisnek az volt a feladata, hogy nőket toborozzon a felületre, kezdetben még nem sejtve, hogy mivel is foglalkozik az oldal. Azt gondolta, hogy az oldalon szereplő nők mind jó anyagi háttérrel rendelkeznek és elégedettek a munkájukkal.

Az OnlyFans felületénél bár úgy tűnhet, a nőknek van joguk szabályozni, milyen tartalmat tesznek közzé - sokan azt gondolják, csak néhány lábfotó posztolásáról szól az oldal - mégis voltak olyan esetek, amikor az oldal kezelőjének kellett közbeavatkozni, hogy leállítsák az előfizetők perverz kéréseit. Az oldal arra kéri a pornómodelleket, hogy minél provokatívabb anyagokat töltsenek fel magukról, amivel még több látogatót vonzanak, akik fizetnek is. 

A toborzási technikák közé tartozik az is, hogy felkeresnek olyan nőket, akik botrányos képeket posztolnak magukról a közösségi médiában.

Versenyképes bérezést ígérve a felület arra sarkallja a nőket, tegyenek közzé olyan tartalmakat is magukról, amelyekkel már bőven átlépik a komfortzónájukat - írja a Daily Mail

onlyfans, illusztráció
1 millió új tartalomgyártó regisztrált tavaly a portálra (illusztráció)
Fotó: Shutterstock / Shutterstock

Sinist mélyen felháborította az oldal egyéni kérések funkciója, amely lehetővé teszi az előfizetők számára, hogy speciális szexuális tartalmakat kérjenek. 

Az extrém igények közé tartoznak olyan bizarr kérések, mint trágár szavak írása a testre, vagy például az, hogy valaki lógjon egy párkányon, miközben egy másik személy az ujjaira lép.


Miután bepillantott az OnlyFans árnyékos oldalába, elhatározta, hogy megváltoztatja az életét, így létrehozott egy nőknek szóló szervezetet, amely segít leküzdeni a szexuális kizsákmányolást, és támogatja őket abban, hogy saját útjukat járják, kevesebb hangsúlyt helyezve a társadalmi elvárásokra.

Hazánkban is egyre népszerűbb a magyar pornóooldal, Molnár Anikó egykori valóságshow-szereplő is havonta több millió forintot tesz zsebre az oda feltöltött tartalommal.

Azon külföldi sztárok körében is hódít az oldal, akik képesek gátlástalanul mutogatni magukat jó pénzért cserébe. Van, aki ápolónői keresetét egészíti ki sztriptízzel és más erotikus tartalmakkal.

Sokan pedig óriási hírnévre tettek szert az oldalon való szerepléssel, erről itt olvashatja a már korábban összeállított gyűjteményünket.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!