Emberek halálán viccelődött a szánalmas pornómodell

Vágólapra másolva!
A napokban Amerikán végigsöprő Helene hurrikán mérhetetlenül nagy anyagi károkat okozott, és eddig 131 ember életét követelte. Erről a természeti katasztrófáról csinált gúnyos álhíradót a híres Instagram-celeb.
Vágólapra másolva!

Skyler Simpson aki az Instagrammon 1 millió feliratkozóval rendelkezik, számos hirdetéssel és Onlyfans-profiljával jelentős vagyonra tett szert. Az Onlyfanson meggazdagodott pornómodell most a Helene hurrikán érkezésekor, saját, ízléstelen verzióját mutatta be a közösségi médiában a viharról. 

Az Instagramon is közzétett videóban térdig érő vízben állva, rózsaszín bikiniben egyik kezében törött esernyőt, másikban mikrofont tartva, a híradósokat utánozza. A videón különféle tárgyakkal, mint például jégkockákkal, banánhéjjal dobálják meg. A közösségi médiában rendkívül sok negatív visszajelzést kapott a felháborodott emberektől, mint például ezt: 

Hihetetlenül ízléstelen. Emberek haltak meg. Vagy súlyosan megsérültek.

Szeretnél az ő helyükben lenni? Undorító, hogy ilyen tartalmat készítesz, miközben mások szenvednek!

- mondta egy másik kommentelő. 

Simpson a kommentekben visszavágott, folyamatosan hangsúlyozva a tartalom szatirikus jellegét, és arra buzdította azokat, akiket felbosszantott a videó, hogy „nyugodtan kövessék ki”.

Az Egyesült Államok délkeleti államai vasárnap óriási takarítási és helyreállítási munkálatokat kezdtek, miután a szél, az eső és a viharhullámok milliók számára okoztak áramkimaradást, utakat és hidakat pusztítva el. A pusztítás az egész keleti part mentén húzódott, több mint 100 ember halálát okozva Dél-Karolinában, Floridában, Georgiában, Észak-Karolinában és Virginiában, a hatóságok pedig attól tartanak, hogy még több holttestre bukkanhatnak az idő múlásával.

A Helene hurrikán 200 kilométeres óránkénti sebességű széllökésekkel közelítette meg a partvidéket, ez erről készült videót itt osztottuk meg. 

Mérhetetlenül nagy az anyagi kár, 600 ember hollétéről nem tudnak semmit. Vannak olyan régiók, ahova még mindig nem tudnak szárazföldön eljutni, hanem légi úton szállítanak élelmiszert. 

A természeti katasztrófáról további részleteket ide kattintva olvashat.. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!