Szakított a lottónyertessel a párja, mert az nem adott a kutyájának pénzt

Vágólapra másolva!
Egy nő és a párja viccesen beszélgettek arról, hogy ha megnyerné a lottót, akkor a kutyája is kapna belőle részesedést. Miután valóban megnyerte, nem tartotta be ezt az ígéretet. A férfi ezen mélyen felháborodott és ügyvéddel fenyegetőzött.
Vágólapra másolva!

Egy nő arról számolt be az interneten, hogy korábban a párjával mindig azon viccelődtek, hogy ha nyernek a lottón, akkor háromfelé osztják a pénzt. Egyharmadot kap a férfi, egyharmadot ő, és ugyanennyi jut a kutyájuk Baxternek. A nő sokáig azt gondolta, ez csak egy vicc, így nem vette komolyan. 

Ám nagy változás történt, amikor valóban megnyerte a lottót, és a férfi kérte Baxter "részesedését", ami átszámolva több mint 3,5 millió forint lett volna.  

Úgy hívta hogy "kutyás vagyonkezelői alap", amiből a későbbiekben költenek majd az állatorvosi számlákra, játékokra, és bármire amire szüksége lehet. 

A nő miután azt gondolta ez csak egy vicc, így nem tartotta be az ígéretét, így a férfi önzőnek nevezte őt. 

Pedig a nő vett a kutyának egy nagyon jó minőségű kutyaágyat és számos drága jutalomfalatot, de a férfi azt mondja, hogy ez nem része az odaígért 3,5 milliónak. 

Még ügyvéddel is megfenyegette a nőt a férfi, hogy betartassa az ígéretét. 

A nő egy másik internetes posztban elmesélte, hogy szembesítette a volt párját azzal, mennyire is abszurd ez az egész helyzet. A férfi ekkor még jobban felhergelte magát és a nőnek szegezte a kérdést, hogy hogyan tudna bízni benne, ha nem tartja be a kutyának tett ígéretét. 

Úgy érezte magát ezután a lottónyertes, hogy a férfi viselkedése annyira megrengette a bizalmát, hogy ezek után nem tudja hogyan tudna egy komolyabb problémát kezelni, így jobb ha szakít vele. 

A közösségi médiában bátorításul sokan írtak a nőnek: "Ha a kutya vagyonkezelő alapot részesíti előnyben a kapcsolatotokkal szemben, az elég elég komoly intő jel"  vagy hogy "Fogd a pénzed és indulj el, jobb lesz az életed, ha a múltban hagyod ezt a férfit."

Fotó: Unsplash

Egy másik lottónyertes arra költötte a vagyonát, hogy luxusautókat vásárolt és olyan embereket szállít vele, akiknek nem telne rá. Egy lottónyertesnek olyan régóta nem fizetik ki a nyereményét, hogy már ételbankba kellett mennie, hogy ételhez jusson.  Egy régiségkereskedő is megnyerte a lottót, aki arra költötte a vagyonát, hogy luxusautókat, jachtokat, lakást és kolostort vett, miközben két kézzel szórta a pénzt, összeházasodott egy modellel, ám a házasságuk pár hónap után megromlott és a férfi üzlete is becsődölt, így hamar nincstelenné vált és most napról napra él.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!