Nagyon jó áron lehet most tankolni a Molnál

Vágólapra másolva!
A hazai olajtársaság különleges akciót hirdetett az üzemanyagokra.
Vágólapra másolva!

Óriási akciót hirdetett a Mol, amelynek során olcsóbban lehet vásárolni mindegyik üzemanyagtípusból, így a benzines és a dízeles autótulajdonosok is kedvezményes áron tankolhatnak a töltőállomásokon. Ezzel a kedvezménnyel viszont csak azok élhetnek, akik letöltik a Mol Move applikációt.

A promóció lényege, hogy aki október 2. és 13. között bármely Mol kútnál tankol az EVO vagy EVO Plus üzemanyagból, kap egy olyan kupont, ami 10 Ft/liter kedvezményre jogosítja fel a következő tankoláskor. 

A megszerzett kupont a legkésőbb 2024. november 3-ig lehet beváltani.

Fontos, hogy ilyen kupont csak egyszer lehet szerezni, tehát a harmadik tankolásnál nem jár egy újabb.  

Ezen kívül érvényben van még egy akció, amivel további kedvezményre lehet szert tenni - teszi hozzá a Promotions.hu. Ennek is az az egy feltétele van, hogy le kell tölteni a telefonunkra a Mol Move applikációt.

Ez október 6-áig érvényes, és minimum 25 liter benzint vagy gázolajat kell tankolni a kupon elnyeréséhez, méghozzá kétszer, és a második után kapható meg a kupon.

tankolás
Képünk illusztráció!
Fotó: NurPhoto via AFP / Costfoto

A MOL-csoport a hetekben jelentette be, hogy 

kereskedelmi megállapodásokat kötött vegyesvállalati partnereivel a résztulajdonában lévő azerbajdzsáni földgázkészletek kitermelésére vonatkozóan.

A magyar olajcég a harmadik legnagyobb tulajdonos az óriási azerbajdzsáni Azeri-Chirag-Deepwater Gunashli (ACG) mezőben, ahol a kőolajtermelő rétegek alatt és felett gázrétegeket azonosítottak.

Az azeri ACG mező jelentőségéről a magyarországi kőolajellátás szempontjából az Origón ebben a cikkben olvashat.

A kereskedelmi megállapodások kiegészítik az ACG termelésmegosztásra vonatkozó már meglévő szerződését, lehetővé téve a partnerek számára az ACG-mező gázkészleteinek feltárását, felmérését, fejlesztését és kitermelését. 

Az ACG-ben lévő gázkészletek jelentősnek mutatkoznak, mennyiségük elérheti az akár 4 ezer milliárd köblábot (kb. 112 milliárd köbméter).

Az első termelő kút fúrása már elkezdődött a West Chirag platformról, az gáztermelés megkezdése pedig 2025-re várható. A kút szerepe fontos, mivel a kitermelés révén lehetővé teszi a gázkészletek felmérését, ami segítséget jelent a jövőbeni fejlesztési tervekhez.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!