A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Ideális idő van a náthához

Vágólapra másolva!
Ott is köd képződött szerdára virradóan, ahol korábban nem, és napközben sokfelé egész nap megmarad. Legfeljebb szitálás lehet, hózápor vagy hó továbbra sem esik. 
Vágólapra másolva!

A több mint hat órán át tartó köd miatt az egész országra figyelmeztető előrejelzést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdára és csütörtökre egyaránt.

Alig fúj a szél, gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás, így marad a párás, borult idő. Átmenetileg legfeljebb nyugaton, délnyugaton vékonyodhat el néhol a felhőréteg. A kellemetlen nyirkosságot fokozza, hogy többfelé előfordul szitálás, ködszitálás, de számottevő mennyiségű csapadék nem lesz.

Továbbra is 5-8 Celsius-fokkal melegebb van az ilyenkor szokásosnál. Szerdán napközben 4 és 10 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet, késő estére 2 és 7 fok közé, csütörtökre virradóan 0 és 5 fok közé hűl le a levegő.

Nálunk nem süt ki a nap

Továbbra is enyhe levegő érkezik Magyarország fölé. Nincs igazi tél Közép- és Dél-Európa nagy részén sem, mert magasnyomású levegő, azaz anticiklon alakítja az időjárást. Területén sok helyen süt a nap, de a Kárpát-medencében a télen gyakori időjárási szituáció jött létre: az alsó légrétegekben megrekedt nedves levegőben többfelé képződött köd.

Az időjárás-érzékenyek megkönnyebbülhetnek, mert front nincs a térségben. Ugyanakkor a ködös, párás idő kedvező körülményeket teremt a kórokozók terjedéséhez, szaporodásához, így könnyebben terjednek a fertőző betegségek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!