Megölte magát az iraki tájékoztatási miniszter

Vágólapra másolva!
Iránban élő irakiak szerint Mohamed Szaid asz-Szahaf iraki tájékoztatási miniszter megölte magát nem sokkal azelőtt, hogy az amerikaiak megszállták Bagdadot. A miniszter a háború során sokáig egyetlenként képviselte az iraki vezetést a média előtt.
Vágólapra másolva!

Mohamed Szaid asz-Szahaf iraki tájékoztatási miniszter röviddel Bagdad eleste előtt önkezével vetett véget életének - közölte az Izrael Hangja rádióállomás egy arab nyelvű iráni újságra hivatkozva.

Az [origo] Irak-oldalahttp://origo.hu/irak/Kultusz épül a tájékoz-tatási miniszter köré/techbazis/internet/20030416szeretjuk.html

Az al-Bavaba című iráni arab újság internetes oldalán Iránban élő iraki menekültekre hivatkozva azt írta, hogy asz-Szahaf felakasztotta magát néhány órával azelőtt, hogy az amerikai fegyveres erők megszállták Bagdadot április 9-én.

A The Daily Telegraph című angol napilap jelentése szerint asz-Szahaf fia, Oszama orvosként dolgozik Dublinban, az ír fővárosban. Oszama a lap szerint üdvözölte az iraki rendszerváltoztatást, és reményét fejezte ki, hogy az országban gyorsan gyökeret ver a demokrácia.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről