Megfizethető termékek és maximális vevőélmény a lakberendezésben

Vágólapra másolva!
A Homelux.hu lakberendezési webáruház a magyar online piac meghatározó szereplője. Célja, hogy pénztárcabarát lakberendezési termékeket kínáljon, professzionális ügyfélszolgálattal, logisztikával, szállítási megoldásokkal és innovatív vevőélményt fokozó szolgáltatásokkal kiegészítve.
Vágólapra másolva!
A homelux.hu széles termékkínálattal rendelkezik
Fotó: homelux.hu

A Homelux.hu lakberendezési webáruház a magyar online piac meghatározó szereplője. Célja, hogy pénztárcabarát lakberendezési termékeket kínáljon, professzionális ügyfélszolgálattal, logisztikával, szállítási megoldásokkal és innovatív vevőélményt fokozó szolgáltatásokkal kiegészítve. 

A homelux.hu széles termékkínálattal rendelkezik, mely a fürdőszoba, konyha, kert, barkács, hűtés/fűtés, wellness/spa, játék, sport és elektronika kategóriákban szolgálja ki a vásárlókat. A cég termékpalettájából a fürdőszoba bútorok, szaniterek, kerti és konyhabútorok a legnépszerűbbek a magyar vásárlók körében. 

Pénztárcabarát lakberendezési megoldások

A homelux.hu termékskálája a fürdőszoba kategóriában a legszélesebb. Fürdőszobabútor kínálatában minőségi, döntően hazai gyártású bútorokat kínál, melyekből bármely stílus kedvelője megtalálhatja a tökéletes darabot. Emellett zuhanykabintól a térkádakon át a csaptelepekig minden fürdőszobai termék megtalálható a kínálatban, melyben a Leziter márka termékei a legkedvezőbb áron elérhetőek. Kerti bútor kategóriában a műrattan, műanyag és fémvázas kerti bútorok - és étkező szettek napozóágyak és függőfotelek a legnépszerűbbek a vásárlók körében. A kerti szerszámtároló házak műanyag és fém kivitelben, nagy méretválasztékban elérhetők a Homeluxon. Konyha kategóriában szintén széles a kínálat: kiváló ár-érték arányú Yorki konyhabútor család, étkezőasztal, étkezőszék, csaptelep, fém és gránit mosogatótálca, melyek funkcióban és stílusban is tökéletes részei lehetnek a konyhának. Az egyik legnépszerűbb termék idén konyha kategóriában a Leziter multifunkciós mosogató, mely sok konyhai funkciót foglal magában, ezzel praktikus és hasznos kiegészítője egy modern konyhának. A Leziter SPC vízálló vynil padlója szintén top termék, hiszen a laminált parketták továbbfejlesztett változatai, minden helyiségben tökéletesen funkcionálnak. A Homeluxnál megtalálhatók a Miami hálószobabútor család termékei, mely szintén minőségi magyar termék és tökéletes berendezése lehet egy modern hálószobának.

A Homelux webáruház folyamatosan bővülő kínálatában mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb terméket, legyen szó egy modern zuhanykabinról, egy praktikus konyhabútorról vagy akár egy kényelmes kerti ülőgarnitúráról.

Homelux Áruház : személyes vásárlási élmény Baján

A Homelux nemcsak az online térben van jelen, hanem Baján egy ezer négyzetméteres fizikai áruházban vásárlók személyesen is megtekinthetik a termékkínálatot, élőben tapasztalhatják meg a Leziter termékeket. Az áruházban dolgozók készséggel állnak rendelkezésre tervezéssel, tanácsadással és részletes információkkal, hogy a legjobb döntések a Homelux áruházban szülessenek meg. Az áruházat működtető Leziter Kft. célja, hogy a jövőben a Homelux franchise partnerek segítségével egész Magyarországon személyesen is elérhetőek legyenek az online téren kívül is a termékeik.

Teljeskörű szállítási szolgáltatások a Homeluxnál

A homelux.hu kiemelkedő szállítási szolgáltatással rendelkezik, szinte minden típusú átvételi mód elérhető a kínálatban. A vásárlók által rendelt termékek többségét a saját raktárkészletről, a Homelux logisztikai flottájával juttatja el a címzettekhez, garantálva ezzel a gyors és rugalmas kiszállítást. A Homeluxnál a futár nemcsak az ajtóig szállít, hanem akár beviszi a terméket a rendeltetési helyére is, segítve ezzel a vásárlót. A szállítási költségek csökkentése és a rugalmas csomagátvétel érdekében pedig egyre több Homelux átvételi pont üzemel az országban. De emellett a klasszikus postai, csomagpont, csaomagautomata és postapontos szállítási lehetőségek is elérhetőek, sőt Baján személyesen is átvehetők a termékek.

Kiegészítő szolgáltatások a teljesértékű vásárlásért

A homelux.hu a vásárolt termékekhez igény esetén összeszerelési, beüzemelési, elbontási  szolgáltatást is biztosít partnerei segítségével. Ezáltal biztosan szakszerűen kerülnek beépítésre a termékek és elégedett lesz a vásárló. 
A homelux.hu büszke garanciális szolgáltatásainak minőségére, ezt tükrözi, hogy nincs elutasított garancia, a problémák szinte azonnal rendezésre kerülnek. A webáruház termékeire a kötelező garancián túl, akár kiegészítő termékgaranciát is biztosít. 
A Homelux népszerű szolgáltatása a termékbiztosítás, mely vásárlástól a beüzemelésig biztosítja a terméket, akár önhibából elkövetett kár (törés, karcolás, meghibásodás stb) esetén is. 
Ha a vásárló esetleg meggondolná magát és elállna a vásárlástól, akkor a törvényben meghatározott elállási időn túl a Homeluxnál ezt is megteheti, hiszen élhet a 60 napos visszaküldési szolgáltatással.

Könnyebb a vásárlás 0% THM-mel a Homeluxnál

A Homelux részletfizetés nyújt, mely által könnyebben elérhetővé teszi a nagy értékű lakberendezési termékeket. Legyen szó egy új konyhabútor vásárlásáról vagy a fürdőszoba teljes felújításáról, a Homelux webáruház lehetőséget biztosít arra, hogy a vásárlók több részletben fizessék ki a termékek árát, megkönnyítve a nagyobb beruházásokat, és megőrizve ezzel a likviditást. 

Kényelmes és kedvezőbb vásárlás a Homelux mobil applikációban

A Homelux.hu mobilapplikáció lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy még egyszerűbben és gyorsabban böngészhessenek a lakberendezési termékek között, ezzel is növelve a vásárlói élményt. Az alkalmazás exkluzív kuponakciókat, egyedi kedvezményeket és hűségprogramokat kínál, így a felhasználók számos előnyökhöz is juthatnak. A Homelux digitális pénztárcában gyűjthetik a vásárlók kedvezményeket, amit felhasználhatnak a vásárláskor. A Homelux app nagy népszerűségnek örvend, és elérhető mind Android, mind iOS platformokon.

Vevőélmény maximalizálás a Homeluxnál

A homelux.hu tudja, hogy nem egyszerű az online bútorvásárlás, ebben segíti vásárlóit. A webáruházban a legtöbb termékről elérhető a 360 fokos termékfotó, sőt a 3D nézet is. Az innovatív AR virtuális valóság technológia forradalmasítja a bútorvásárlást, lehetővé téve, hogy a vásárlók valósághűen lássák, hogyan illeszkednek a kiválasztott bútorok otthoni környezetükbe. Ez nemcsak megkönnyíti a döntést, de csökkenti a visszaküldések számát is, mivel a vásárlók biztosak lehetnek a megfelelő méretben és stílusban. Az AR technológia használata időt és pénzt takarít meg, miközben javítja a vásárlói élményt, hiszen a kanapé kényelméből, méricskélés nélkül választhatnak tökéletes bútort otthonaikba. Az áruház egyre több terméke megtekinthető AR nézetben, így tényleg egyszerű a vásárlás.

Szintén a vásárlási döntést segíti, hogy a homelux.hu feltölti termékeihez a vásárlók által visszaküldött fotókat, videókat, véleményeket. Így a potenciális vásárlók láthatják, hogy milyen a valóságban a termék, mások mennyire elégedettek vele. A visszajelzések szerint ez nagy segítséget jelent a vásárlóknak.

Homelux.hu a bizonyítottan megbízható lakberendezési áruház

A Homelux elkötelezett amellett, hogy mindig a legjobbat nyújtsa vásárlóinak, melyet a pozitív vevői vélemények által évről-évre elnyert “megbízható bolt” minősítés is alátámaszt. A Homelux by Leziter egy többszörösen Magyar Brands - kiváló hazai márka -díjazott cég, mely üzleti márka és fogyasztói márka kategóriában is többször elnyerte az elismeréseket.
A Homelux by Leziter fejlődésének egyik mutatója, hogy a legnagyobb e-kereskedők közt tartják nyilván. 2022.évben  a 12., 2023-ban pedig a 10. legnagyobb magyar tulajdonú e-kereskedelmi szereplő lett hazánkban a GKID felmérése szerint. 

A Homelux by Leziter elkötelezett amellett, hogy széles termékkínálatával – a fürdőszobai bútoroktól kezdve a konyhai megoldásokon át a kerti bútorokig – mindenki számára elérhetővé tegye a praktikus és megfizethető lakberendezési megoldásokat. Innovatív szolgáltatásaik, mint virtuális tervező technológia, és a teljes körű szállítás biztosítják, hogy a vásárlás kényelmes, gyors és megbízható legyen.

A Homelux webáruház folyamatosan bővülő kínálatában mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb terméket
Fotó: homelux.hu

(x)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!