Új vezérigazgató a Híd Rádió Rt.-nél

Vágólapra másolva!
A Színes Mai Lap, a BridgeFM rádió, az Autó-Motor, valamint az Eurosport tulajdonával rendelkező Híd Rádió Rt.-nek új vezérigazgatója van, Charles Kovacs személyében. A korábbi vezető a továbbiakban felügyelőbizottsági elnökként tevékenykedik a társaságnál.
Vágólapra másolva!

A Híd Rádió Rt. többségi részvényese, az Elliott Associates, L. P. 2001. augusztus 14-i hatállyal felkérte Deutsch Pétert a társaság felügyelőbizottsági elnöke tisztségének betöltésére. Deutsch Péter a továbbiakban e tisztsége révén segíti az rt.-t, melynek felépítésében az elmúlt három év alatt - az utóbbi két évben vezérigazgatóként - vett részt.

A Híd Rádió Rt. médiacsoport tulajdonában található a Színes Mai Lap, a 102.1 BridgeFM rádió, Az Autó-Motor kéthetente megjelenő autós magazin, valamint az Eurosport magyar nyelvű adása.

Deutsch Péter vezérigazgatósága alatt a Híd Rádió Rt. éves árbevétele az 1999. évi 492 millió forintról 2001-re 2 milliárd forintra nőtt. Az ő nevéhez fűződik a Színes Mai Lap bevezetése a magyarországi napilappiacra, amely jelenleg a harmadik legnagyobb példányszámú napilap.

"Hálásak vagyunk Deutsch Péternek a részvénytársaságért végzett professzionális munkájáért, és szeretnénk megköszönni azt a jelentős növekedést, amelyet a társaság az ő irányítása alatt ért el. Örülünk annak, hogy bár Péter új kihívások után néz, a felügyelőbizottság elnökeként aktív részt vállal a társaság fejlesztésében" - nyilatkozta Gordon Singer, a Híd Rádió Rt. többségi részvényese, az Elliott Associates, L. P. portfoliómenedzsere.

A társaság vezérigazgatói posztját Charles Kovacs vette át, aki új tisztsége miatt lemondott a társaság felügyelőbizottságában betöltött eddigi tagságáról - tudatta Bende Gyöngyi, a Híd Rádió Rt. kommunikációs igazgatója.

(OS)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről