A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

A legfőbb ügyésznél a MeH-Happy End szerződések

Vágólapra másolva!
A tv2 információi szerint a legfőbb ügyész bekérette a Miniszterelnöki Hivataltól (MeH) a Happy End Kft.-vel kötött többmilliárdos szerződéseket
Vágólapra másolva!

A tv2 hivatkozott az Állami Számvevőszék jelentésére, amely - a hírműsor tájékoztatása szerint - megállapította, hogy a közbeszerzési eljáráson nyert Happy End Kft. árajánlata hiányos volt, és a cég nem mindig igazolta számlákkal a költségeket.

Kertész Viktória, az Országimázs Központ szóvivője a legtermészetesebbnek találja, hogy a legfőbb ügyész bekérette a Miniszterelnöki Hivataltól (MeH) a Happy End Kft.-vel kötött szerződéseket, miután szerinte nyilvánvaló: Polt Péter csak akkor tudja megvizsgálni a dokumentumokat képviselői kérésre, ha azok rendelkezésére állnak.

A szóvivő közölte: az államigazgatási egységnél soha nem látott aprólékossággal elvégzett állami számvevőszéki vizsgálat csupán kisebb számvitel-technikai hiányosságokat tárt fel. Hozzátette, hogy ennek jövőbeni elkerülése érdekében az ÁSZ elnökének kérésére a MeH Országimázs Központjában intézkedési terv készült, amelyet már továbbítottak is a számvevőszék elnökének.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!