A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A konkurensek csábító akciói

Vágólapra másolva!
Biztonsági őrök és rendőrök vigyáznak a rendre az Europark-ban is. Erre azért van szükség, mert a Media Markt üzleteit a rendkívüli árengedmény miatt ma is megostromolták. A WestEnd-ben is nagy a tömeg, kisebb összetűzésekről is beszámoltak.
Vágólapra másolva!

Biztonsági őrök és rendőrök vigyáznak a rendre az Europark Bevásárló Központban csütörtök reggeltől. Az intézkedésre azért van szükség, mondta a Media Markt üzlet vezetője az [origo]-nak, mert a rendkívüli árengedmény miatt szerdán az emberek szinte megostromolták a boltot. Szerdán 99 forintért kínáltak kávéfőzőt. Az üzletben ma is különleges ajánlattal várják a vevőket, és már a nyitáskor rengetegen zsúfolódtak össze a bolt előtt.

Tegnap reggel Budaörsön és az autópályán hatalmas dugót okozott egy aznap nyílt műszaki áruházhoz tartók tömege. Az áruház előtti tumultus miatt sokan rosszul lettek, és összeszólalkoztak a türelmetlen, felháborodott emberek. Tegnap a tervezett nyolc órai nyitás helyett csak fél tízkor tudott kinyitni az áruház, majd fél egykor már be is zárt. A várakozók között sorszámot osztogatni, és ötkor ismét kinyitottak.

A hatalmas tömeg láttán több konkurens cég rendkívüli akciót hirdetett, emiatt több bevásárlóközpontban szintén kígyózó sorok alakultak ki. A WestEnd munkatársai kisebb összetűzésekről is beszámoltak.

Korábban:

Ellenakciókba kezdtek a konkurens áruházak

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!