Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Tömegközlekedés

Újpesten a Baross utcában az utolsó szakaszon kezdték meg az útépítést, ezért ma 9.00 órától lezárják az Irányi Dániel utca és a Semmelweis utca közötti szakaszt. A 30-as, a 47-es és a 147-es autóbuszok a Fóti út - Nádor utca útvonalon közlekednek.

Rákoshegyen a Táncsics Mihály úti vasúti átjárót felújítás miatt lezárják ma üzemkezdettől üzemzárásig, ezért a 80-as autóbuszok mindkét irányban a Pesti út - Bakancsos utca - Széchenyi utca-Ferihegyi út- Szabadság utca- Baross utca útvonalon járnak.

A XVI.,Mátyás király utcában csatornát építenek, ezért a gyors 44-es, a 144-es, a 192-es autóbuszok a Rákosi út - Párta utca- Csömöri út útvonalon járnak.

A BUDAVÁRI SIKLÓ április 12-ig nem működik, így a Dísz térre a 16-os autóbusszal juthatnak fel.

A CORA-busz hétköznap 9.00-20.00 óráig közlekedik a Kosztolányi Dezső tér és a törökbálinti CORA áruház között. A buszok megállnak a Bocskai úti megállóban is.

A BKV. Rt értesíti a lakosságot, hogy a 41-es villamos üzemében nem tervez változást.

Forgalomkorlátozások

A Budakeszi úton az Irén utca és a Jánoshegyi út között a felfelé vezető oldalt három helyen felbontották. A munkaterületek mellett irányonként egy szűkített sáv szabad.

A II., Labanc utat a Kuruclesi út és a Budakeszi út között útépítés miatt lezárták.

A Kuruclesi utat félszélességben elkerítették a forgalom elől és egyirányúsították a Budakeszi úttól a Hűvösvölgyi út felé.

A Bécsi úton tart a csatornaépítés, az Óbudai temetőnél és a Bojtár utcánál útszűkületen kell áthajtani. A városhatár irányába haladók számítsanak arra, hogy a benzinkúthoz és kereskedőházhoz nem tudnak balra bekanyarodni.

Újpesten a Fóti úton a Nádor utca és a Baross utca között csatornaépítés miatt csak egy sáv szabad. A váltakozó irányú áthaladást jelzőlámpa szabályozza.

A Belvárosban a Piarista közön építkezés miatt továbbra sem haladhatnak át. Az Erzsébet hídra az Apáczai Csere János utca-Irányi utca-Károlyi Mihály utca-Ferenciek tere útvonalon juthatnak el.

A Szabadság téren és a Szent István téren tart a mélygarázs építés és az ezzel járó forgalom-korlátozás.

A VI., Dózsa György úton a Szondi utca és a Lendvay utca között a Hősök tere felé vezető középső sávot lezárták, mert folytatják a csatorna felújítását.

A VI. kerületben a Rippl Rónai utcát a Podmaniczky utcától egy szakaszon teljes szélességében lezárták csatorna felújítás miatt, de a kórház bejáratához biztosítják az eljutást.

A VII., Wesselényi utcában a Nagy Diófa utca és a Síp utca között a bal oldali sávot egy szakaszon lezárták, mert néhány épület homlokzatát felújítják.

A VIII. kerületben a Vajda Péter utcában az Orczy út és a Bláthy Ottó utca között irányonként csak egy sávban közlekedhetnek, mert csatornát építenek.

A IX., Gyáli úton a Vágóhíd utca és a Könyves Kálmán körút között mától csatornaépítés kezdődött. A leszűkített sávokban a kétirányú forgalmat fenntartják.

Kőbányán az Újhegyi utat a Kozma utcától a Maglódi útig egyirányúsították, mert felújítják a csatornát. A munkák miatt a 68-as és a Keresztur-buszok a Maglódi út-Korányi Frigyes utca-Kozma utca útvonalon járnak, a 95-ös autóbuszok pedig az Új köztemető főbejáratánál állnak meg.

A XI. kerületben :a Bogdánfy utcában a Petőfi híd felé vezető külső sávot kábelfektetés miatt szakaszosan lezárták. A Sáfrány utcában a Kisbér utcánál a kifelé vezető oldalt vízvezeték-javítás miatt felbontották. A Hunyadi János úton az Építész utcánál a 6-os út felé vezető külső sávot csatornabekötés miatt lezárták.

A Városmajor utcában a Szamos utca és a Csaba utca között a befelé vezető oldalt a Barabás-villa felújítása miatt leszűkítették. A munkaterület mellett irányonként csak egy sáv szabad.

A XIV., Gyarmat utcát a Cinka Panna utca és a Varsó utca között lezárták, mert csatornát építenek. A munkák miatt a Cinka Panna utcát a Bácskai utca felé egyirányúsították.

A XVII., Csabai úton a Vanília utca után, valamint a Péceli úton a Nápoly utcától a városhatár irányába haladó oldalon helyenként sávlezárást kell kikerülniük, mert a csapadékvíz-elvezető csatornát építenek.

Csepelen a Szent István úton a Cincér utca és a Kökörcsin utca között a befelé vezető oldalt csatornaépítés miatt lezárták.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről