<P class="MsoNormal">A biztonsági őr lőtt az abdai diszkóban

Vágólapra másolva!
A biztonsági őr lövöldözött az abdai diszkóban, minek következtében meghalt egy ember. A gyilkos őr engedély nélküli fegyverével támadt a szórakozóhelyen garázdálkodó két férfira hétfő hajnalban. A lövések egy táncosnőt és egy másik férfit is megsebesítettek.
Vágólapra másolva!

Engedély nélküli fegyverrel lőtt le egy hangoskodó, garázdálkodó vendéget az abdai diszkó biztonsági embere - közölte csütörtökön sajtótájékoztatóján a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr-főkapitányság.

Bánhalmi Zsolt alezredes az eset körülményeiről elmondta: vasárnap éjfél után érkezett a bárba a későbbi áldozat, egy 38 éves férfi és egy győri étteremben dolgozó 25 éves kínai szakács. A két férfi hangoskodni kezdett, majd a magyar férfi poharakat, majd székeket vágott a földhöz, és úgy megütötte a bártulajdonos pult mögött álló feleségét, hogy a nőnek eltört az orrcsontja. Később bicskával is hadonászni kezdett.

A biztonsági ember a történtekről nem értesítette a rendőrséget, hanem övtáskájából elővette engedély nélkül tartott fegyverét, és egy riasztó lövést adott le a mennyezetbe, majd az őt támadó kínai lába elé lőtt. A lövedék megpattant, és szilánkja átfúrta a kínai férfi combját.

A további lövések megsebesítettek egy 19 éves táncosnőt, az áldozatot - a 38 éves magyar férfit - pedig hasfalán és fején érte a golyó. Ez utóbbi azonnali halált okozott. A lövöldözőt a rendőrség őrizetbe vette, ellene emberölés bűntettének alapos gyanúja miatt indítottak eljárást.

Korábban:

Lelőttek egy férfit az abdai diszkóban

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!