Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Tömegközlekedés

A Szilágyi Erzsébet fasorban a Budagyöngyénél a kifelé közlekedő (22-es, 22-es gyors, 56-os gyors, valamint 158-as) buszok megállóját a BKV Rt. átépíti, emiatt ezek a járatok a Volánbusz megállójában állnak meg.

Az 51-es autóbuszok vonalán Pesterzsébeten gázvezetéket javítanak a Kossuth Lajos utca- Baross utca sarkán, emiatt a buszok a Topánka utca - Baross utca - Nagysándor József utca útvonalon kerülnek.

A 30-as, 47-es és 147-es autóbuszok terelőúton közlekednek, mert Újpesten a Baross utcában az Irányi Dániel utca és a Semmelweis utca közötti szakaszt útépítés miatt lezárták, a járatok nyolc megállóhelye változik.

A 68-as és a Keresztúr-buszok a Maglódi út - Korányi Frigyes utca - Kozma utca útvonalon járnak, mert Kőbányán az Újhegyi utat a Kozma utcától a Maglódi út felé egyirányúsították.

Az áprilisban beindított új CORA-busz hétköznap 9.00-20.00 óráig közlekedik a Kosztolányi Dezső tér és a törökbálinti CORA-áruház között, megállva a Bocskai úti megállóban is. A buszokon minden Budapesten érvényes BKV-jeggyel és bérlettel utazhatnak.

Forgalomkorlátozások

PEST

A Belvárosban a Károlyi Mihály utcában az Egyetem tértől a baloldali sávot, valamint a Reáltanoda utcában a Károlyi Mihály utcától a jobboldali sávot lezárják egy rendezvény miatt ma 8.00-18.00 óráig.

A Terézvárosban a Rippl Rónai utcát megnyitották a Podmaniczky utcától, így a Szondi utcán át elérhető az Állatkerti körút.

A Dózsa György úton a Szondi utca után a Hősök tere felé vezető középső sávot elkorlátozták, mert csatornát építenek.

A Józsefvárosban a Vajda Péter utcában az Orczy út és a Bláthy Ottó utca között irányonként csak egy sávon halad a forgalom.

A Thököly úton a Róna utca után a befelé vezető oldalon vízvezetéket javítanak a külső forgalmi sávban.

Soroksáron, a Helsinki úton a Nap utca előtt a kifelé vezető külső sávot zárták le, mert javítják a gázvezetéket.

A Nagykőrösi úton a Méta utcánál lezárják az étterem parkolóját rendezvény miatt ma 10.00-19.00 óráig.

BUDA

A Margit hídra vezető Tölgyfa utcában az épülő irodaház mellett a jobboldali sávot időszakosan lezárják, így ez okozhatja a torlódást a híd felé.

A Virág árokban a Lepke utcától lefelé új vízvezetéket fektetnek le, emiatt a Branyiszkó útig nem tudnak közlekedni az utcában.

Az Árpád fejedelem útjáról az Üstökös utcába balra kanyarodhatnak be, mert az Üstökös utca új aszfaltszőnyeget és új burkolati jeleket kap félpályás útlezárás mellett.

A Budakeszi úton az Irén utca és a Jánoshegyi út között irányonként egy-egy szűk sáv járható.

A Kuruclesi utat félszélességben zárták le és egyirányúsították a Budakeszi úttól a Budenz út felé, mert átépítik az útpályát.

A Labanc úton szintén új burkolat készül, ahol lezárták a Kuruclesi út és a Budakeszi út közötti útszakaszt.

A Bécsi úton az Óbudai temető mellett egy hosszabb szakaszon irányonként egy szűk sáv járható, valamint a Bojtár utcánál a kifelé tartók a benzinkúthoz nem tudnak balra bekanyarodni.

A Mányoki utat a Mészöly utca és az Orlay utca között lezárták, kerülni a Ménesi út felé lehet.

Burkolatjavítás miatt útszűkületekre kell számítani az Örs vezér terén, a Fehér úton, a Róbert Károly körúton és a Budafoki úton.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről