Rendőrök is segíthették a maffiózot

Vágólapra másolva!
A Népszabadság információi szerint őrizetbe vettek egy vállalkozót, akit egy külföldi bűnszervezet magyar alvezéreként ismertek. Állítólag rendőrök is gyanúsítottak az ügyben, ezért az ügyészségi nyomozóhivatal folytatja az eljárást.
Vágólapra másolva!

A Népszabadság értesülése szerint őrizetbe vettek egy vállalkozót, akit rendőrségi körökben a budapesti éjszakai élet befolyásos alakjaként ismertek, és az egyik legerősebb orosz ajkú bűnszervezet magyar alvezérének tekintettek. A kommandósok által elfogott vállalkozó ügyvédei közel egy nappal az őrizetbe vétel után sem tudták még, mivel gyanúsítják védencüket.

A lap úgy tudja, hogy az elfogott vállalkozót zsarolással, vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével és más erőszakos bűncselekményekkel gyanúsítják, melyeket valószínűleg felbujtóként követett el. Vannak olyan feltételezések is, melyek szerint a férfit emberrablás előkészítéséért vették őrizetbe. Ügyében a Központi Ügyészségi Nyomozó Hivatal jár el, mert állítólag rendőrök is vannak a gyanúsítottak között, akik azt vallották, hogy tőle kaptak megbízást egyes jogsértésekre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről