A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Az írásszakértő vallomása dönthet Császár Előd ügyében

Vágólapra másolva!
Írásszakértő meghallgatásával folytatódik hétfőn Császár Előd büntetőpere. Az énekeset biztosítási csalással vádolják, az ügyészség szerint ugyanis nem volt kötelező biztosítása, amikor halálos balesetet okozott. Csak később, a baleset után kötött egy visszadátumozott szerződést. Császár ezt eddig tagadta.
Vágólapra másolva!

Császár Előd büntetőpere írásszakértő meghallgatásával folytatódik hétfőn a Fővárosi Bíróságon. A szakértőnek azt kell eldöntenie, hogy valóban annak a két ügynöknek az aláírása szerepel-e a vitatott biztosítási ajánlaton, akik tanúsították, Császár náluk kötött a baleset előtt előszerződést.

A vádirat szerint biztosítási csalást követett el a popsztár. Az ügyészség szerint ugyanis nem rendelkezett kötelező biztosítással Császár Előd autója, amikor 1998. december 17-én halálos balesetet okozott. Nem tudott felmutatni biztosítási igazolást a tragédia után a helyszínen. Az ügyészség szerint azért nem, mert Császár aznap vette a járművet, ami még nem az ő nevén volt és nem is volt biztosítva. A popsztár csak a baleset után kötött egy visszadátumozott előszerződést a Hungária Biztosítónál - áll a vádiratban.

Császár Előd ezt tagadja. Azt állítja ugyanis, hogy már a baleset előtt egy héttel, a gépkocsi vásárlásának napján előszerződést kötött a biztosítónál. A szerződésről szóló dokumentumok azonban csak 1998. december 21-én jutottak el a biztosítóhoz, emiatt vált gyanússá az ügy. A szerződést később elutasította a Hungária Biztosító, többek között azért, mert Császár korábban, egy másik autójára nem fizette a biztosítási díjat.

Az énekest korábban, egy másik büntetőperben jogerősen egy év hat hónap, három évre felfüggesztett fegyházbüntetésre ítélték, mert halálos közlekedési balesetet okozott.

Korábban:

A biztosítót hallgatták meg Császár Előd perében

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!