A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Medgyessy Péter új irodába költözött

Vágólapra másolva!
A korszerűbb irodai körülmények miatt költözött ki Medgyessy Péter abból a szobából, amely korábban Orbán Viktor dolgozószobája volt - jelentette be Keszthelyi András, a Kormányzati Kommunikációs Központ igazgatója.
Vágólapra másolva!

Keszthelyi András elmondta: Medgyessy Péter mindössze néhány hetet töltött a kétségtelenül szépen berendezett, történeti értékeiben felbecsülhetetlen értékű bútorok között. Megfogalmazása szerint ennek a helyiségnek a berendezése nem megfelelő a XXI. századi munkavégzésre. Nincs benne rendes tárgyalóasztal, három embernél több vendég fogadására nem alkalmas, ezért a miniszterelnök a titkárságvezető szobájába költözött át.

Keszthelyi András elmondta azt is, hogy eredetileg sem a mindenkori miniszterelnök dolgozószobájának tervezték ezt a helyiséget. A miniszterelnöki hivatal akkoriban a Sándor-palotában volt, és csak a Parlamentben tartózkodás idején használták ezt a szobát. Orbán Viktor volt miniszterelnök az előző ciklusban költözött vissza abba az irodába, amelyet a Parlament építésekor a tervezője a mindenkori kormányfő használatára szánt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!