Parkolási tilalom pénteken a Szabadság téren

Vágólapra másolva!
Forgalomkorlátozás lesz demonstráció miatt pénteken Budapesten a Szabadság tér környékén. A környező utcákban tilos megállni 14 és 23 óra között. A Szabadság téren péntek este a polgári körök tartanak rendezvényt, ahol Orbán Viktor is felszólal majd.
Vágólapra másolva!

Demonstráció miatt tilos megállni augusztus 30-án 14 és 23 óra között az V. kerületben a Szabadság téren, a Bank utca vonalában a Nádor utca és a Sas utca között, valamint a Szabadság tér ettől déli irányban lévő területén. A megállási tilalmakat közúti jelzőtáblák jelzik. A tilos helyen parkoló gépjárműveket a rendőrség a Budapest XIV., Írottkő parki telephelyre szállíttatja. A demonstráció ideje alatt a Budapest V., Szabadság tér déli részén közlekedő 15-ös autóbuszok terelő útvonalon járnak.

A polgári körök péntek esti demonstrációján Orbán Viktor volt kormányfő is felszólal. Ezenkívül Kerényi Imre, a rendezvény egyik szervezője, annyit árult el az eseményről, hogy "egy százforintos, egy szál virág és egy balliberális újság dupla oldala szükséges ahhoz a szertartáshoz", amelyet a szervezők péntek estére terveznek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről