A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Közlekedés - csütörtök

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Budapest

A fővárosban az utak burkolata a páralecsapódástól, néhol pedig a szállingózó hótól nedves. Az FKF Rt. napközben mossa, tisztítja a fő- és tömegközlekedési útvonalakat. Munkagépek lassítják a haladást, ugyanakkor az utak felülete vizessé válik, ezért vezessenek fokozott óvatossággal.

A Flórián téri felüljáró felújítását március 22-én folytatják, az előkészületek miatt a Szentendrei úton a felüljáró előtt egy 100 m-es szakaszon a belső sávot mindkét irányban lezárták. Az Árpád híd Pest felé vezető oldalán a budai hídfő és a szigeti lejáró között leszűkítették a sávokat és 50 km-es sebességkorlátozást vezettek be, mert felújítják a járdát. Az ezen a vonalon közlekedő BKV buszokon (6-os, 34-es, 42-es, 86-os és 106-os járat) utazók hosszabb menetidőre számítsanak.

Zuglóban a Róna utcában vízcsőjavítás miatt lezárták egy sávot a Kerepesi út irányába a Thököly úttól a Torontáli utcáig.

A XIII., Hollán Ernő utcában - a 30-as számnál - a Radnóti Miklós utcai kereszteződésnél lezárták a Nagykörút felé vezető sávot, mert javítják a gázvezetéket. A bontás miatt a Radnóti Miklós utcában is útszűkület van.

Az Újpesti felső rakparton a Margit híd alatt - a Jászai Mari térnél - az Árpád híd felé vezető sávot nem használhatják az autósok, mert javítják a gázvezetéket.

Vidéki utak

A Dunántúlon ködre, ködfoltokra, délen havazásra számítsanak az autóval közlekedők, a hó nem marad meg az utakon. Köd nehezíti a közlekedést Sárbogárd, Szántód és Tamási környékén, ahol a látótávolság 300 méter körüli. Havazik Salgótarján, Heves, Kecskemét, Kiskunhalas, Kisújszállás, Gyomaendrőd és Csongrád megye egész területén. A gyorsforgalmi utak közül az M5-ösre tért vissza a tél. Az utak a havas és ködös területeken vizesek, egyébként szárazak, a hegyvidéki szakaszokon gyakoriak a vízátfolyások.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!