A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Közlekedés - hétfő

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Budapest

Budán a Hegyalja úton a Mészáros utcánál és az Avar utcánál sárgán villognak a jelzőlámpák, vezessenek fokozott óvatossággal.

A Flórián téri felüljáró felújítását március 22-én folytatják. Az előkészületek miatt reggel 8 órától a Vörösvári úton a Flórián téri villamosmegálló végétől egy kb. 30 méteres szakaszon (a híd felé) a belső sávot mindkét irányban elkerítik a forgalom elől március 12-én (szerdán) éjfélig.

Lomtalanítanak a XIII. kerületben. A kihelyezett lomok miatt körültekintően vezessenek a Róbert Károly körút Béke utca-Fiastyúk utca-Csavargyár utca- és a Duna által határolt területen belül.

Javítják az útburkolatot, munkagépekkel okoznak útszűkületet a Váci út újpesti szakaszán, a XIII., Csanády utcában, Zuglóban a Csömöri úton, a XVI., Batsányi János úton a XIX., Nádasdy utcában és Csepelen a Szentmiklósi úton.

A Bocskai úton a Fehérvári úti csomópontban mindkét irányban sávlezárás nehezíti az áthaladást az átépítések miatt. A Petőfi híd felől érkezők nem kanyarodhatnak balra, a Fehérvári útra, ezt korábban a Bogdánfy utcánál tehetik meg.

Az Újpesti felső rakparton a Margit híd alatt – a Jászai Mari térnél – az Árpád híd felé vezető sávot elkerítették a forgalom elől.

A XIII. kerületben a Hollán Ernő utcában a Radnóti Miklós utcánál és a Csanády utcánál útfelbontás nehezíti a közlekedést.

Az éjszakai órákban mossák a Váralagutat. 23.45-04.00-ig lezárják teljesen az alagutat a forgalom elől.

Vidéki utak

Összefüggő a köd, a látótávolság 100 és 300 méter között változik Edelény, Heves, Nyíregyháza, Nyírbátor, Vásárosnamény, nyugaton Vasvár térségében. Foltokban ködös Miskolc, Szikszó és Putnok térsége. Szinte mindenhol esik, vagy szemerkél az eső. Fagy sehol sincs, lefagyásra nem kell számítani. Vízátfolyás miatt részlegesen lezárták a 3-as főutat a 153-as km-nél. A személyautókat Csincse felé terelik, a nagyobb járművek csak csökkentett sebességgel haladhatnak.

A személyautósoknak kifelé Hegyeshalomnál fél órát kell várakozni. A teherautósok kifelé Rábafüzesnél egy, Ártándnál kettő, Gyulánál három, míg Nagylaknál négy órás várakozással számoljanak.

Mától kezdik a 3-as főút Garadnát elkerülő szakaszának az építését. A 231-es km-nél a főutat lezárták, a forgalmat a településen belül terelik el. Torlódás várható.A 37-es főúton, Szerencsen a 27-es km-nél körforgalmi csomópont épül. A munka félpályás lezárással jár. A 43-as főúton Szegeden a Bertalan-híd bal oldali járdáját és a külső sávját felújítás miatt lezárták. Kátyúzás miatt félpályás lezárás várható 15.00 óráig az 51-es főúton Dunapataj és Bátya, az 53-ason Akasztó és Pirtó, az 54-esen pedig a bugaci elágazás és Soltvadkert között.

Mától tiltják a mezőgazdasági vontatók és a lassú járművek forgalmát Szolnokon a Szabadság tér és az ártéri híd melletti körforgalom közötti szakaszon. A korlátozás naponta 6.30-8.30-ig,majd 15.00-17.00 óráig érvényes.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!