A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Közlekedés - csütörtök

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Budapest

A 32-es és a 62-es autóbuszok a kőbányai városközpont felé terelőúton járnak, mert a Kőbányai úton a Mázsa térnél a vasúti híd alatt mindkét irányban sávlezárás van. A Kőbányai úton a Könyves Kálmán körút és a Mázsa tér között irányonként továbbra is csak egy sáv járható.

Útburkolat-javítás miatt helyenként sávlezárást kell kikerülni a Máriaremetei úton, a Szentendrei úton, a Petőfi hídon, a Szlovák úton, a XVII., 525. téren, valamint a XXII., Kossuth Lajos utcában és a Rózsakert utcában.

A Várhegyen az Országház utcában a Kard utca és a Petermann bíró utca között csatornát építenek. A munkák idején a Várbuszok zavartalanul közlekednek.

A Flórián téri felüljárót felújítják. Az előkészületek miatt a felüljáró alatt sávszűkítések lassítják a haladást.

Az Árpád híd Pestre vezető oldalán a budai hídfő és a szigeti lejáró között leszűkítették a sávokat, és 50 km/óra sebességkorlátozás van érvényben járdafelújítás miatt.

A Bécsi úton a bevásárló központ előtt a villamos vágányok melletti belső sávot mindkét irányban elkerítették.

A Bajcsy-Zsilinszky utat a Báthory utcánál keresztben felbontották, de irányonként két sávot mindig biztosítanak a forgalom számára.

A Petőfi híd budai hídfőjénél a Budai alsó rakparton a Petőfi hídtól a Dombóvári út felé eső szakaszon új jelzőlámpás gyalogátkelőhelyet építenek, ezért egy helyen útszűkületen kell áthajtani.

A XI. kerületben a Vásárhelyi Pál utcában felújítják az útburkolatot, ezért az utcát időszakosan lezárják. A forgalomkorlátozás idején a 40E és az 53-as autóbuszok ideiglenesen a Móricz Zsigmond körtéren az ún. íves házak előtti útpályán közlekednek.

A Bocskai út és a Fehérvári út csomópontját átépítik, ezért minden irányban sávlezárások nehezítik a közlekedést. A Petőfi híd felől érkezők az Október huszonharmadika utcáról nem kanyarodhatnak be balra a Fehérvári útra. Oda a Baranyai tér-Baranyai utca útvonalon, vagy a Bogdánfy utca-Budafoki út-Prielle Kornélia utca útvonalon juthatnak el.

A XII. kerületben a Virányos utat a Zugligeti úttól a Kútvölgyi útig egyirányúsították.

A Tüzér utcában a Bulcsú utca és a Dévai utca között gépkocsival nem közlekedhetnek, a Bulcsú utcában pedig útszűkületen kell áthajtani.

A XIV. kerületben a Zichy Géza utcát az Ajtósi Dürer sor és az Abonyi utca között közműépítés miatt lezárták, így az utca a Thököly út felől zsákutca lett.

Vidéki utak

Országszerte szárazak az utak, csapadék nincs, köd sem zavarja a biztonságos közlekedést.

A 2-es főúton Vácott a Tragor Ignác utcai kereszteződésnél (34-es km) építési munka kezdődött, útszkületeken kell áthajtani.

A 6-os főúton Dunaföldvárnál építési munkák kezdődtek. A 90-es km-nél a fél útpályát lezárták.

A 37-es főúton Szerencsen a 27-es km-nél félpályás lezárás van.

A 43-as főúton, Szegeden a Bertalan-híd bal oldali járdáját és a külső sávját felújítás miatt lezárták.

A 44-es főút gyulai elkerülő szakaszán a 134-es km-nél gyalogos aluljáró épül. Félpályás lezárás érvényes.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!