A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Közlekedés - péntek

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Budapest

A 15-ös autóbuszok terelőúton -az Üllői úton- közlekednek, mert a IX. kerületben a Ráday utcát rendezvény miatt lezárják péntek reggel 8 órától vasárnap este 10 óráig.

Tilos megállni (az uniós csatlakozással kapcsolatos szavazás és rendezvények miatt) a táblával jelzett helyeken. A Belvárosban a Zrínyi utcában a Nádor utca és a Roosevelt tér között, a Nádor utcában a Zrínyi utcától a Mérleg utcáig, a IX. kerületben a Balázs Béla utcában, a Márton utcában és a Sobieski János utcában, a XII. kerületben a Böszörményi úton, a Kiss János altábornagy utcában és a Margaréta utcában.

A Flórián téri felüljáró Árpád hídra vezető ágát felújítják. A Szentendrei út felől a hídra tartókat a másik ágra terelik rá, így a hídfőnél keresztezniük kell a villamosvágányokat. Az Árpád híd felől érkezők a felüljáró mellett elhaladva két sávból kanyarodhatnak a Szentendrei útra. A Szentendrei útról az Árpád fejedelem útjára csak a Vörösvári útra jobbra kanyarodva és a villamosmegálló után visszafordulva lehet eljutni.

A Fehérvári út-Bocskai út csomópont átépítése miatt a Fehérvári úton a körtér felől érkezők az Eszék utca-Fadrusz utca útvonalon érhetik el a Bocskai utat. Az ellenkező irányból jövők a Baranyai utca-Kőrösy József utca útvonalon mehetnek az Október huszonharmadika utca felé. A Bocskai úton és az Október huszonharmadika utcában irányonként továbbra is 2 sávban haladhat a forgalom úgy, hogy a Petőfi híd felé tartókat átterelik a szembejövők oldalára, ahonnan csak egyenesen hajthatnak át a kereszteződésen.

A Kelenhegyi úton a Szent Gellért tér és a Kemenes utca között nem lehet közlekedni.

A IX. kerületben a Haller utcát felújítják a Nagyvárad tér és a Telepy utca között, ezért irányonként egy sáv járható.

Javítják az útburkolatot, munkagépek okoznak útszűkületet napközben a Margit hídon, az Istenhegyi úton, a Nagytétényi úton, a Mester utcában, az Üllői út pestlőrinci szakaszán, a Rottenbiller-Dembinszky utcai kereszteződésben, a Nagy Lajos király útján a Kerepesi út és a Füredi utca között, valamint az Ócsai úton.

A Váci út angyalföldi szakaszán új csomópontot építenek a Szekszárdi utca és az Árva utca között, ezért mindkét irányban jelentősen leszűkül az útpálya.

A XIII. kerületben a Visegrádi utcát az Alig utca és a Victor Hugo utca között lezárták, a Victor Hugo utcában a Váci út és a Visegrádi utca között pedig egy sávon halad a forgalom aszfaltozás miatt.

Vidéki utak

A teherautósok kifelé Sopronnál kettő, Rédicsnél három, Ártándnál egy órás várakozással számolhatnak.

Az M1-es autópálya bicskei szakaszán felújítási munkát végeznek. Lezárták a Hegyeshalom felé vezető oldalt a 37- és a 42-es km között. A forgalmat az ellenkező oldalra terelik, ahol két-két szűkített sávon haladhatnak. A lezárás miatt a bicskei csomópontot nem használhatják. A herceghalmi csomópontnál tudnak le, a Tatabánya-óvárosi csomópontnál pedig felhajtani az autópályára.

Az M3-as autópályán a 34-es km-nél üzemi átjáró építése miatt mindkét oldalon lezárták a belső sávot.

Burkolatjavítás miatt lezárták az M3-as autópálya Polgár felé vezető sávjait a 74-es és a 77-es km között. A forgalmat a bal pályára terelik.

A 1-es főúton átépítik a Herceghalomra vezető út csomópontját. A 22-es km-nél most terelősziget épül, a munka útszűkülettel jár.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!