Vágólapra másolva!
Csintalan Sándor szerkesztőként fog közreműködni a Szeged Televízió munkájában. Az egykori politikus, majd a Defend Security Kft. ügyvezető igazgatója egyebek mellett közéleti talk-showt és közel-keleti ismeretterjesztő műsort tervez Szegeden - írja Magyar Hírlap.
Vágólapra másolva!

A Defend Security Kft. egykori ügyvezető igazgatója, korábban MSZP-s politikus megerősítette a magyar Hírlapnak, hogy a jövőben műsorvezető-szerkesztőként fog dolgozni a szegedi televízióban. Az egykori képviselő az elmúlt hetekben többször is leutazott a Tisza-parti városba, hogy megismerje a települést és a helybeliek problémáit, jelenleg már a műsorterv összeállításán dolgozik.

Csintalan tervei között szerepel egy közéleti, politikai talk-show, de szívesen foglalkozna a drog-problémával, valamint szeretne egy közel-keleti ismeretterjesztő műsort is beindítani, amelyben elsősorban az arab népszokásokat, kultúrát ismertetné meg a szegediekkel.

A lap kérdésére, hogy nem tart-e a szokatlan feladattól Csintalan azt felelte, hogy van egy kis "közéleti vénája", amit jól fog tudni hasznosítani.

Csintalant elmondása szerint a műsorkészítésre Petykó Zoltán kérte fel, aki többségi tulajdont szerzett a Szeged Televízió Kft.-ben. A szegedi televízióban a helyi önkormányzat 25 százalékos részesedéssel bír, ám beleszólása nincs a médium ügyeibe - írja a Magyar Hírlap.

Csintalantól visszavették a budai hengermalmot/uzletinegyed/hirek/vallalatihirek/20030110csintalantol.htmlÖtvenmilliót ajánlottak Csintalannak Defend-üzletrészéért/uzletinegyed/hirek/vallalatihirek/20021206otvenmilliot.html
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről