Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Vidéki utak

A tehergépkocsiknak kifelé Ártándnál egy órát, Hegyeshalomnál belépésnél egy órát kell várakozniuk. A személygépkocsik várakozás nélkül haladhatnak át a határátkelőkön.

Az M1-es autópályán Tatabánya előtt lezárták a Hegyeshalom felé vezető oldalt a 48-55 km között. A Budapest felé vezető oldalon kétirányú a forgalom.

Az M3-as autópályán a bagi völgyhídon egy pályán halad a kétirányú forgalom.

A 6-os főúton a 138-as km-nél Szekszárd közelében az M 9-es út körforgalmi csomópontját építik. Pécs felől a főváros irányába tartó forgalmat már a részben elkészült útra terelik, a Budapest felől érkezők viszont még a régi pályát használhatják. Napközben rendszeresek a torlódások.

A 63-as főút burkolatát a székesfehérvári bevezető szakaszon, a 90-93 km között több helyen felmarják és újraaszfaltozzák az elkövetkezendő napokban. Napközben nagyobb torlódásra kell számítani. Akár 10-15 perccel is megnőhet a menetidő. A forgalmat jelzőőrök segítik.

A 7-es főúton Székesfehérvár előtt - az M7-es autópálya agárdi csomópontja közelében hétközben burkolatjavítás miatt szűkül le az út.

A 71-es főúton Révfülöpnél kerékpárút épül, ezért kell lassítani. Zánkánál a Káli-medencéhez vezető csomópontot átépítik

Budapest

A Fehérvári út és a Bocskai út csomópontjában építik a gyalogos aluljárót, kedd reggel pedig megkezdik a Leányka utcai villamos-felüljáró felújítását, ezért holnaptól a 47-es villamosok két szakaszban közlekednek majd: a Deák Ferenc tér és a Bocskai út, illetve a Bocskai út és Albertfalva, Forgalmi utca között. A villamosokat az Építész utca és Budafok, Városház tér között autóbuszokkal pótolják. A 41-es villamosok helyett szintén autóbuszok járnak Kamaraerdőtől az Építész utcáig.

A Bocskai úton a Fehérvári útnál a Kosztolányi Dezső tér irányába az építési területet kikerülve egy ideiglenesen kialakított úton lehet haladni. Az Október huszonharmadika utcáról a Bercsényi utcánál ismét bekanyarodhatnak balra a Baranyai tér felé.

A 40E jelzésű autóbuszok Móricz Zsigmond körtéri megállóját ideiglenesen a Vásárhelyi Pál utcába az 53-as autóbuszok megállójába helyezték át, mert építik a járdát. A körtéren a Karinthy Frigyes út és a Bartók Béla út között útépítés miatt csak két sáv szabad.

Az Árpád hídon a budai hídfőnél a Flórián tér irányába haladó külső sávot június végéig elkerítették a forgalom elől járda- és útszegély építés miatt. A híd Pest felé vezető oldalán továbbra is sávszűkítésre és sebességkorlátozásra számítsanak.

A Dózsa György úton az Ajtósi Dürer sortól a Dembinszky utcáig az új útpályán és az eredeti nyomvonalon közlekedhetnek. Az ellenkező irányban a Dembinszky utcától az István útig szintén az új útpályán haladhatnak, de csak egy sávban.

A Soroksári úton a Petőfi híd felől érkezők nem kanyarodhatnak balra a Haller utcába, a Haller utcában a Soroksári út előtt pedig csak egy sávban közlekedhetnek. A Haller utcában a Nagyvárad tér és a Telepy utca között egy-egy szakaszon felújítás miatt csak a fél útpálya járható.

A Kőbányai úton a kifelé haladókat két sávban a Mázsa utca - Mázsa tér útvonalra terelik rá. A Bihari utca felől a Pongrác útra történő áthaladást jelzőlámpa irányítja.

A XIV. kerületben a Stefánia úton a Thököly út előtt a Városliget felé vezető külső sávot elkerítették a járműforgalom elől.

Csepelen a II. Rákóczi Ferenc úton a Tanácsház utca és a Karácsony Sándor utca között a kifelé vezető külső sávot felbontották. A Szent István út és a Táncsics Mihály utca csomópontját átépítik, ezért útszűkületre készüljenek fel.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről