A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Közlekedés - kedd

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Budapest

A Gödöllői HÉV vonalán Cinkota és Csömör között autóbuszok közlekednek a Csömörön végzett hídmegerősítés miatt. A hév szerelvények az Örs vezér tere és Gödöllő között járnak csütörtökön üzemzárásig,

A VII., Barcsay utcában az Almássy tértől az Erzsébet körútig ma reggeltől tilos parkolni a jobb oldalon, mert felújítják a vízvezetéket.

Javítják az útburkolatot munkagépekkel okoznak útszűkületet napközben a Kerepesi úton és a Hungária körúton , valamint Budán a Szentendrei úton, a Margit körúton és a Németvölgyi úton.

A Soroksári úton a Petőfi híd felől érkezők nem kanyarodhatnak balra a Haller utcába, a híd felé tartók pedig csak 2 sávon közlekedhetnek közműépítés miatt. A Haller utcában a Soroksári út előtt csak egy sáv járható. A Nagyvárad tér és a Telepy utca között tart a felújítás, csak a fél útpálya szabad.

A XIV. kerületben a Stefánia úton a Thököly út előtt a Városliget felé vezető külső sávot elkerítették a járműforgalom elől.

A XX. kerületi Nagysándor József utcát és a Kispesti Hunyadi utcát összekötő közúti hidat a tehergépkocsi forgalom elől lezárták. A felüljárón csak a BKV autóbuszai és a személygépkocsik közlekedhetnek legfeljebb 30 km/óra sebességgel.

Csepelen a II. Rákóczi Ferenc úton a Tanácsház utca és a Karácsony Sándor utca között a kifelé vezető külső sávot felbontották. A Szent István út és a Táncsics Mihály utca csomópontját átépítik, ezért útszűkületre számítsanak. A Hollandi úton a Határ út és a Horgász utca között, valamint a Fürdő utcában a Hollandi út és a Révész utca között csatornát építenek, emiatt szakaszosan félpályás útlezárás nehezíti a közlekedést.

Vidéki utak

A személyautósoknak kifelé Sopronnál félóra a várakozás. A teherautósok kifelé Ártándnál három, Nagylaknál kettő, Gyulánál kettő, Hegyeshalomnál befelé egy órás várakozással számoljanak.

Az M1-es autópályán Tatabánya előtt a Budapest felé vezető oldalon kétirányú a forgalom. A bicskei szakaszon a Budapest felé haladókat a Hegyeshalom felé vezető oldalra terelik, két-két szűkített sávon haladhatnak. A lezárás miatt a Tatabánya óvárosi csomópontnál lehet le, a herceg- halmi csomópontnál pedig felhajtani az autópályára. Az M3-as autópályán Polgár felé Mogyoródnál és a bagi völgyhídon a forgalmat a Budapest felé vezető oldalra terelik hídjavítás miatt.

A 6-os főúton Mecseknádasdnál a kapaszkodó sávot továbbra is zárva tartják. A közelben aszfaltoznak is, mindkét oldalon jelzőőr irányításra kell számítani. A 8-as főúton Vasvár előtt a 144-es km-nél lévő hídon fenntartási munka miatt van félpályás lezárás. A 11-es főúton Szentendre előtt és Visegrádnál közművezetéket építenek, mindkét helyen felbontották a burkolatot. A 47-es főúton Berettyóújfalunál közműhiba miatt van forgalomkorlátozás. A 65-ös főúton Zomba előtt átereszépítés, Ságvárnál burkolatjavítás miatt kell lassítani.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!