A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Helikopterrel Győrbe vitték a meglőtt postást

Vágólapra másolva!
Helikopterrel Győrbe szállították azt a postást, akit kedd délelőtt fejbe lőttek és kiraboltak Veszprémben. A férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett, a győri kórházban megoperálják. A rendőrség és a posta is jutalmat ígért annak, aki érdemben segíti a tettes utáni nyomozást, így összesen másfélmillió forinthoz juthat a nyomravezető.
Vágólapra másolva!

Mentőhelikopterrel szállították kedden este Győrbe azt a postást, akit délelőtt lőttek fejbe Veszprémben. Az életveszélyesen megsérült férfit, akinek az állapotát délutánra sikerült stabilizálni, Győrben megoperálják.

A postást feltehetően a nála lévő többszázezer forint miatt lőtték meg. A rendőrség és a posta is jutalmat ígért annak, aki érdemben segíti a tettes utáni nyomozást. A Magyar Posta vezérigazgatója egymillió, a megyei rendőrkapitány pedig félmillió forintot ajánlott föl.

A 46 éves kézbesítő éppen a nyugdíjakat hordott ki a Cholnoky Jenő lakótelepen, amikor egy lépcsőházban rátámadt egy ismeretlen. A támadó három lövést is leadott közvetlen közelről a postásra, akit az egyik lövedék a fején talált el, és behatolt a koponyájába.

A tettes a postásnál lévő többszázezer forint nyugdíj egy részét magával vitte, a többi szétszóródott a helyszínen, ahol a postás táskáját is megtalálták.

A rendőrség szerint a támadó vékony testalkatú, sötét hajú, 30 év körüli, 160-170 centiméter magasságú férfi volt, aki farmermellényt, kékes színű inget hosszú nadrágot és sötét színű baseball-sapkát viselt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!