Ma döntenek a felvételi ponthatárokról

Vágólapra másolva!
Ma eldől csaknem 160 ezer felsőoktatási intézménybe jelentkező diák sorsa:  ugyanis ma határozzák meg a felsőoktatási intézmények ponthatárait. Idén az [origo] oldalairól is tájékozódhat a ponthatárokról.
Vágólapra másolva!
Az [origo] oldala izgatott felvételizőknek/tudomany/ponthatarok/index.htmlMa este itt megismerheti a ponthatárokat!Az Országos Felsőoktatási Felvételi Iroda honlapjahttp://www.ofi.hu/

Az egyetemek, főiskolák vezetőinek és az oktatási tárca szakembereinek közreműködésével az Országos Felsőoktatási Felvételi Iroda (OFI) ma határozza meg a felsőoktatási intézményekbe való bejutáshoz szükséges ponthatárokat. A végleges ponthatárok megjelenésének várható időpontja 2003. július 22. éjszaka.

Az [origo] és az Országos Felsőoktatási Felvételi Iroda (OFI) megállapodást kötött, amely lehetővé teszi, hogy honlapunkon a hivatalos eredmények kihirdetésével egy időben megjelenjen a 2003. évi felsőoktatási felvételi eljárás végeredménye, azaz az összes felsőoktatásba történő felvételhez szükséges legalacsonyabb ponthatár.

Azok a felvételizők, akik regisztrálnak az OFI oldalán, személyre szabott oldalukon nemcsak a ponthatárokat, hanem a felvételi döntést is megnézhetik, emellett az OFI sms-ben is értesíti a jelentkezőket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!