A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl

Közlekedés - szerda

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Budapest

A Soroksári úton vízvezeték-építés kezdődött a Boráros tértől kifelé a Haller utcáig, ahol a külső sávot foglalja el a munka.

A Heller utcában is tart a közműépítés, itt a Soroksári út felől egyirányosították a főutat a Mester utcáig, az ellenkező irányban a Vágóhíd utcán át kerülhetnek.

Sárgán villognak a jelzőlámpák, emiatt lelassult a forgalom a Kerepesi úton a Dózsa György útnál és a Fogarasi útnál, az Üllői úton a Kőér utcánál és a Pesti úton a Cinkotai útnál.

Vidéki utak

Az M1 M7 közös szakaszán a 9-12 km között mindkét oldal belső sávját lezárták, irányonként 3 szűk sávot alakítottak ki a forgalom számára.

Az M1-es autópályán felújítás miatt egy pályán halad a kétirányú forgalom Bicskénél, Tatabánya közelében és a győri elkerülő szakaszon. Ez utóbbinál már csak egy rövid szakaszon van terelés, így a győrszentiváni csomópont ismét minden irányból járható. A Hegyeshalom felé vezető oldalon a Tatabánya-óvárosi csomópont, Budapest felé pedig a bicskei csomópont le- és felhajtó ágát nem használhatják. A 129-es km-nél felújítják a Rábca-hidat, emiatt Hegyeshalom felé egy 300 m-es szakaszon csak a belső sávban lehet folyamatosan autózni.

Az M3 autópályán a bagi szakaszon még tart a felújítás, a 39-es és a 37-es km között a jobb pályán halad minkét irány forgalma. A bagi csomópont egyik irányból sem járható. Legközelebb a kerekharaszti vagy a gödöllői csomópontot használhatják. Új terelés lépett életbe a bagi és a kerekharaszti csomópont között. A 42-es és a 48-as km között lezárták a Budapest felé vezető pályát. A másik oldalon halad a kétirányú forgalom Budapest felé 2-, Gyöngyös irányában pedig egy sávon. Miskolc felé a 166-os km-nél a Tisza-hídon szegélyjavítás miatt lezárták a külső sávot.

A 81-es főúton Mezőörsnél, a 811-esen pedig Székesfehérvár és Vértesacsa között burkolat felújítás kezdődött. A félpályás lezárások miatt hosszabb menetidővel kell számolni.

A 85-ös főúton Csorna előtt javítják a burkolatot. A 22 – 24 km között 7–től 17 óráig félpályás lezárás mellett dolgoznak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!