A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Lakodalomból hazafelé tartó nő halálos balesete

Vágólapra másolva!
A helyszínen életét vesztette az a nő, aki egy lakodalomból hazafelé tartva balesetet szenvedett a 71-es úton. Az éjszaka folyamán halálos baleset történt Püspökladány közelében is, szombat este pedig Veszprém megyében ütközött fának egy műszaki engedéllyel nem rendelkező autó.
Vágólapra másolva!

Halálos autóbalesetet szenvedett egy lakodalomból hazafelé tartó nő vasárnap kora reggel a a 71-es út Badacsonytördemic és -Lábdihegy közötti szakaszán. A 47 éves nő Keszthely felől hajtott Renault Thalia márkájú gépkocsijával Révfülöp irányába, amikor nem sokkal fél hat után egy egyenes, úthibáktól mentes, száraz útszakaszon eddig ismeretlen okból áttért az úttest menetirány szerinti bal oldalára, majd lesodródott az útról is - áll a rendőrség közleményében.

A kocsi ezt követően nekiütközött egy vízáteresztő betonfedelének, majd az autó átrepült az útszéli árkon, és egy fának ütközött. Az autó végül többszöri megpördülés után fejtetőn állt meg az úttesten. Az autóval egyedül közlekedő nő a helyszínen életét vesztette.

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt az éjszaka folyamán Püspökladány közelében is. Egy Püspökladány felől Nádudvar felé tartó személygépkocsi, egy balra ívelő útkanyarulkatban megcsúszott és az út melletti füves tarületre sodródott, majd felborult. Az autó 24 éves vezetője a kórházba szállítást követően életét veszítette, utasa könnyű sérüléseket szenvedett - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőrkapitányság.

Szombat este 19 óra körül egy fiatalember vesztette életét Veszprém megyében, öt társa közül pedig többen életveszélyesen megsérültek, amikor autójukkal fának ütköztek. A műszaki engedéllyel nem rendelkező autóban hatan utaztak és jóval gyorsabban mentek a megengedettnél.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!