A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kihallgatták Szász Károlyt

Vágólapra másolva!
Szerdán kihallgatták a rendőrségen Szász Károlyt, a PSZÁF elnökét, a hétfői fenyegető levél miatt. Az elnöknek nincs elképzelése arról, hogy ki fenyegethette meg őt és családját. A grafológusok eközben megvizsgálták az írást, és arra a következtetésre jutottak, hogy diktálták a levelet. A levél mellett nyomoznak Szász megverése ügyében is. Elképzelhető, hogy nem előre megszervezett támadás, hanem egy spontán utcai verekedés során sérült meg az elnök.
Vágólapra másolva!
Ujjlenyomatot keresnek a Szászt fenyegető levélen/itthon/20030812ujjlenyomatot.htmlA PM nem érti, miért nem kapott szagot Szász/itthon/20030812apm.htmlCikkgyűjtemény a brókerbotrányról/itthon/20030710cikkgyujtemeny.html

Kihallgatták a rendőrségen Szász Károlyt, a PSZÁF elnökét. A pénzügyi felügyelet elnöke hétfőn kapott egy fenyegető levelet, ezzel kapcsolatban kérdezték a rendőrök. A kihallgatáson Szász azt mondta, hogy nincs elképzelése arról, ki fenyegethette meg őt és családját.

Az elnök azt is elmondta, hogy a felügyeletre minden levél a központi postafiókba érkezik. A rendőrség ezért nem zárja ki azt a lehetőséget sem, hogy a belső postai elosztást követően "valaki belenyúlt a rendszerbe". A rendőrség elképzelhetőnek tartja azt is, hogy a PSZÁF elnökének médiaszerepléseivel lehet összefüggésben a fenyegetés - mondta az MTI-nek Bodnár Zsolt alezredes, a BRFK főosztályvezetője.

Eközben a rendőrség grafológus szakértői vizsgálják az írást. Az első vélemények szerint diktálták a szöveget, a levélíró nem is próbálta meg elváltoztatni kézírását.

A levél mellett nyomoznak Szász Károly megverése ügyében is. Lapértesülések szerint elképzelhető, hogy nem előre megszervezett támadás, hanem egy spontán utcai verekedés során sérült meg az elnök. Az utcai csetepatéra azután kerülhetett sor, hogy Szász autója előtt elesett egy biciklis. Ezután egy arra kocogó férfi a kerékpáros segítségére sietett, majd összeszólalkozott Szásszal, és megverte.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!