A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

NEM KELLMinden harmadik postahivatalt bezárathatna az ÁNTSZ

Vágólapra másolva!
Minden harmadik postahivatalt bezárathatna az ÁNTSZ - közölte az MTV Híradója. A javarészt vidéki kirendeltségek azért nem felelnek meg az előírásoknak, mert többségükben nemcsak WC, hanem még víz sincs. Van olyan Postahivatal, amelyik életveszélyes épületben működik.
Vágólapra másolva!

A 3260 postai kirendeltségből mindössze 300 hivatal látja el a postai szolgálatások 85 %-át. Ez azt jelenti, hogy a maradék 2960 postát csak kevesen használják. A társaság vezérigazgatója szerint az alacsony forgalom miatt minden második hivataluk veszteséges. Ráadásul az ÁNTSZ minden harmadik Postahivatalt bezárhatna, mert többségükben nemcsak WC, hanem még víz sincs.

A lerobbant hivatalok átalakítása, felújítása több milliárd forintba kerülne. Erre a postának nincs pénze. A társaság azt tervezi, hogy ahol lehet, mobil postákkal váltja fel a kirendeltségeket.

A Híradó úgy tudja az év végéig és jövőre többszáz alkalmazottjának mond fel a Posta. A létszámleépítést a szolgáltatások korszerűsítésével és az átgondoltabb gazdálkodással indokolják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!