Előzetesben a benzinkút-rablás gyanúsítottjai

Vágólapra másolva!
Elfogták és előzetes letartóztatásba helyezték azt a három férfit, akik alaposan gyanúsíthatók azzal, hogy október 19-ére virradóan fegyverrel kirabolták az egyik mezőkövesdi benzinkutat - nyilatkozta hétfőn a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Vágólapra másolva!

A 3-as út körforgalmában lévő benzinkút személyzetére éjszaka két óra körül támadt rá a három talpig feketébe öltözött férfi, és a bevétel átadását követelték. Az egyik rabló fegyvert tartott a kezében. Miután a fenyegetés hatására megkapták a mintegy 100 ezer forintot, gyalogosan távoztak - mondta Kompoltiné Jakab Ilona.

A borsodi, hajdú-bihari és budapesti rendőrök összehangolt akcióban fogtak el Debrecenben egy, a fővárosban pedig két gyanúsítottat. A 25-30 év közötti rablók valamennyien Hajdú-Bihar megyei állandó lakhellyel rendelkeznek, de Budapesten élnek. Tekintettel arra, hogy az ország területén több hasonló bűncselekményt is elkövettek, az ügyben az eljárást a BRFK folytatja - mondta a szóvivő. Hozzátette: a rablás felderítése érdekében kitűzött 100 ezer forint díjat a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei főkapitány visszavonta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről