A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Helyenként havazik, az utak járhatók

Vágólapra másolva!
Járhatók voltak az ország útjai csütörtök hajnalban, de a havazás miatt többfelé havas, hókásás vagy latyakos utak vártak az autósokra - közölte az Útinform. A meteorológiai előrejelzés szerint ma nem várható országos havazás, elsősorban Nógrád, Pest, és Fejér megyében kell hószállingózásra számítani.
Vágólapra másolva!

A hajnali jelentések szerint az autópályák általában sónedvesek, de Gödöllőnél hókásás az M3-as burkolata. Ugyancsak havas vagy hókásás, esetleg latyakos az úttest a Duna-Tisza közén és a Jászságban, Nógrád és Tolna megye legtöbb útján, Győr, Szeged, Szentendre és Dabas környékén, továbbá a Bakonyban és a Mecsekben. Az utak tisztítását és sózását a közútkezelő társaságok folyamatosan végzik.

A Dunántúl nyugati és középső megyéiben, valamint keleten a főutak mindenütt szárazak vagy leszórt sótól nedvesek, a mellékutakon hókásás vagy síkos szakaszok is lehetnek. A látási viszonyok megfelelőek, egyelőre hóátfúvások sem keletkeztek.

Csütörtökön nem várható országos havazás, elsősorban Nógrád, Pest, és Fejér megyében kell időnként hószállingózásra számítani.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!