A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kirabolták a prostitált kuncsaftját

Vágólapra másolva!
Egy 33 éves debreceni férfit egy prostituált és társai kirabolták, majd leütötték. A gyors nyomozásnak köszönhetően a gyanúsítottak az éjszakát már a fogdán töltötték.
Vágólapra másolva!

A feljelentő a következő történetet mesélte el a rendőröknek: "megállt autójával egy út szélén ácsorgó prostituált mellett, hogy az általa nyújtott szolgáltatást igénybe vegye. Az árban is megegyeztek, majd a nő beszállt az autóba, hogy egy csendesebb helyre hajtsanak. A főúttól egy kicsit távolabb a férfi átadott egy ezrest a nőnek, majd mindketten vetkőzni kezdtek. Ekkor egy kalapos férfi jelent meg a kocsi mellett, rájuk nyitotta az autó ajtaját, és megkérdezte a nőtől, hogy mennyi pénzben egyeztek meg, majd ezt a sértettől követelte, miközben egy botot fenyegetően tartott a kezében. A sértett hiába adta át ezt a pénzt, a férfi ezután tovább fenyegetőzött és az összes értékét követelte. A férfi megpróbált elmenekülni a kocsival, de ekkor egy újabb támadó lépett elő a sötétből, aki a kocsi elé állva megakadályozta ezt. Ezt követően a kalapos férfi benyúlt a kocsiba, kivette a sértett övtáskáját, majd a rablók elindultak a helyszínről. A sértett utánuk akart menni, megpróbálta kivenni a kalapos férfi kezéből az övtáskáját, de akkor a férfi a nála lévő bottal leütötte. Miután magához tért, feljelentést tett a rendőrségen." Elmondása szerint az övtáskában a mobiltelefonja, 40 ezer forint és az iratai is benne voltak.

A rendőrség elfogta a feltételezett elkövetőket. A nő részletes beismerő vallomást tett, és a sértettel mindenben megegyezően adta elő a bűncselekmény történetét. Mint elmondta, a bűncselekményt előre kitervelték. A megtartott házkutatás során az egyik férfi lakásásán lefoglalták a sértett mobiltelefonját.

A 19 éves prostituáltat és 16 illetve 21 éves tettestársait - mindhárman hajdúhadházi lakosok - a rendőrség őrizetbe vette.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!