A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Baloldali amőba indul a neten

Vágólapra másolva!
Internetes társasjátékot indít Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és az MSZP. Az Amőba névre keresztelt politikai társasjátékra jövő héttől lehet regisztrálni. Alapfeltételként baloldali elkötelezettséget, napi fél óra szabadidőt és egy e-mail címet határoztak meg.
Vágólapra másolva!

Amőba néven indít politikai társasjátékot Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és az MSZP. A játék honlapján március 5-től lehet regisztrálni, a társasjáték menetére csak utána derül fény. A játék és a teljes rendszer április 15-én indul. A weboldalon szereplő információk szerint a játékosoknak szükségük lesz "egy kis" baloldali elkötelezettségre, napi fél óra szabadidőre, illetve egy e-mail címre.

A játékban tízfős csapatok vesznek majd részt, a csapat által választott vezető irányításával. A játékban elméleti és gyakorlati feladatokat kell megoldani. A jó megoldásokért pontokat kapnak, a pontokat pedig beválthatják ajándékokra. "Az igazán kiválóak pedig akár politikai szerephez is juthatnak" - áll a weboldalon.

A játékot az Alapítvány a Modern Baloldalért találta ki, amelyet Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, Hiller István, az MSZP elnöke és Lendvai Ildikó frakcióvezető hozott létre nemrégiben. A szervezet azt tekinti feladatának, hogy felkutassa azokat a baloldali érzelmű fiatalokat, akik érdekelődnek a politika és a közéleti szerepvállalás iránt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!