Őrizetben a kirabolt pénzszállító sofőrje

Vágólapra másolva!
Őrizetbe vették és sikkasztással gyanúsítják a Szentendrén kirabolt pénzszállító autó sofőrjét - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője kedden.
Vágólapra másolva!

Egész napos kihallgatás után hétfőn késő este őrizetbe vette a PMRFK bűnügyi osztálya azt a férfit, aki a Szentendrén kirabolt pénzszállító autót vezette - mondta Bényi Mónika, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője.

Hétfőn délelőtt kiraboltak egy a szentendrei OTP-be pénzt szállító gépkocsit. A sofőr akkor azt mondta a rendőröknek, hogy míg társa bement a bankba, körözni kezdett, mivel nem talált parkolót. Eközben a Duna sétányon a pénzszállító autó elé állt egy szürke kocsi, kiszállt belőle két, magát rendőrnek kiadó, sárga mellényes férfi, akik azt mondták, úgy tudják, hogy a kocsit valaki ki akarja rabolni, és kérték, adja át nekik a szállítmányt. Ezt a sofőr megtette. "Ez a történet nem felelt meg a valóságnak" - mondta a PMRFK szóvivője.

A gyanúsított 22 éves péceli lakos ellen sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a bűnügyi osztály. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság továbbra is nagy erőkkel folytatja az ügyben a nyomozást - olvasható a kapitányság közleményében.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről