Dávid Ibolya tiltakozik a családját érintő rágalmak ellen

Vágólapra másolva!
A Magyar Demokrata Fórum elnöke péntek délután közleményt juttatott el az Országos Sajtószolgálathoz (OS), amelyben a családját és magyarországi diplomáciai testületeket érintő rágalmak ellen tiltakozik.
Vágólapra másolva!

Az OS-hez eljuttatott közleményben Dávid Ibolya azt írja, hogy "Az elmúlt napokban sms-ben és az interneten olyan becsületsértő állítások, rémhírek, képtelen összesküvés-elméletek terjednek a családomról, amelyeknek forrása egyértelműen a Fidesz környezetéből kerül ki. Erre utal az is, hogy a különféle rágalmazó sms-ek végén mindig megtalálható a telefonszám is és a Fidesz-kampány jelszava, a Hajrá, Magyarország! Hajrá, magyarok!"

Az MDF elnöke szerint a valótlan állítások negatív fényben tüntetik fel az Amerikai Egyesült Államok Nagykövetségét, az Ausztrál Nagykövetséget és a Külügyminisztériumot is. Ezért kéri az említett diplomáciai testületeket, hogy határolódjanak el a rágalmaktól, és egyben felhatalmazza őket, hogy a vele és gyermekeivel kapcsolatos minden információt nyilvánosságra hozzanak.

"Emellett arra kérek minden jó érzésű állampolgárt, hogy amennyiben hasonló rágalmakról értesül, hozza nyilvánosságra azok forrását, hogy lelepleződjenek azok a személyek, akik ezért felelősek" - írja Dávid Ibolya.

"Engem ilyen módszerekkel nem lehet megtörni, sőt, az elmúlt napok csak tovább erősítenek abban a hitemben, hogy szükség van egy jobbközép erőre, amelyet nem az indulatok, hanem a gondolatok irányítanak" - fejezi be az Országos Sajtószolgálathoz elküldött közleményét a Magyar Demokrata Fórum elnöke.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről