Kamionok elé zuhant egy markológép

Vágólapra másolva!
Markológép zuhant egy trélerről egy kamion elé hétfőn az M5-ös autópálya fővárosi szakaszán, a Nagykőrösi úton. A kamionba belerohant egy másik kamion is. A balesetben egy ember súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült.
Vágólapra másolva!

Beakadt a Nagykőrösi úton egy felüljárónál található magasságkorlátozó fémszerkezetbe egy tréleren szállított markológép és az útburkolatra zuhant. A markológépbe belerohant egy szlovák rendszámú kamion, amelynek nekiütközött egy mögötte haladó magyar kamion. Utóbbi vezetője az ütközés után beszorult a fülkébe, őt több feszítővágóval szabadították ki - közölte Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője.

A sérültet a mentők a Merényi Gusztáv Kórházba szállították, állapota súlyos - közölte az Országos Mentőszolgálat. A szlovák rendszámú kamion két utasa közül az egyiket könnyebb sérüléssel szintén kórházba szállították.

A Nagykőrösi úton a befelé vezető oldal mindhárom sávját lezárták, a rendőrség eltereli a forgalmat. A kifelé vezető oldalon két forgalmi sávon, illetve a szervizúton lehet közlekedni, mivel a belső sávot a műszaki mentésben részt vevő tűzoltójárművek foglalják el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!