A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Szülő késelt meg egy diákot a kislétai iskolában

Vágólapra másolva!
Egy szülő megkéselt egy diákot, aki korábban ököllel bántalmazta a fiát a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kislétai általános iskolában csütörtökön. A tanuló könnyebb sérüléseket szenvedett.
Vágólapra másolva!

Az oktatási intézményben egy nyolcadikos, de már 17 éves fiú ököllel bántalmazta diáktársát az udvaron, ezért a két fiatalt az igazgatói irodába rendelték, miközben a megvert fiú húga hazaszaladt, hogy szóljon a szüleinek a testvére bántalmazásáról - mondta a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője.

Fülöp Gergely tájékoztatása szerint a szülők felháborodva mentek az iskolához, ahol az anya meglátta fia bántalmazóját az épület előterében, s a zsebéből előkapott 7,5 centiméter pengehosszúságú késsel a kamaszra támadt, akit a hátán megsebzett.A dühöngő asszonyt végül az egyik tanár fogta le, majd ellátták a lapockájánál könnyű vágott sebet kapott diákot.

Az ügyben a rendőrség súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanújával indított eljárást a 32 éves nő ellen, míg a verekedő, fiatalkorú kamaszt garázdasággal gyanúsítják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!