Járatszámos táblákra buknak a BKV-rajongók

Vágólapra másolva!
A külföldieket hidegen hagyja, a magyar BKV-rajongók viszont keresik a tömegközlekedéssel kapcsolatos ajándéktárgyakat. A legnagyobb kereslet az úgynevezett viszonylatjelző táblák iránt van. A járatszámos táblákat régen lelopták a fiatalok az éjszakai járatokról, most 720 forintért bárki megveheti ezeket.
Vágólapra másolva!

Év eleje óta lehet megvásárolni az Akácfa utcai ügyfélszolgálaton a BKV ajándéktárgyait. A külföldieket hidegen hagyja a lehetőség, eddig még senki se vásárolt az otthoniaknak BKV-s szuvenírt, a magyarok között viszont, a cég sajtóosztályának tájékoztatása szerint "van igazi BKV-fan is", illetve vannak, akik ismerősüket lepik meg születés- vagy névnapra "egy-egy ereklyével".

Régen az éjszakai járatokról rendszeresen eltűntek a járatszámot és az útvonalat feltüntető, hivatalos nevén viszonylatjelző táblák. Január óta 720 forintért bárki megveheti kedvenc járatának tábláját. Ez iránt van a legnagyobb kereslet, a BKV sajtóosztályának tájékoztatása szerint eddig 480 darab fogyott belőlük.

180 BKV-s bögrét vettek eddig, a harmadik legkelendőbb termék pedig a leporellós képeslap, amiből 50 fogyott el. A többi tárgy iránt nincs nagy érdeklődés, bár a forgalmazott termékek körét piackutatás alapján választotta ki a cég. Legkevésbé a 7800 forintos üvegkocka fogy, amelybe egy régi villamos van gravírozva, de az üvegkockába gravírozott BKV-logós, világító kulcstartót se keresik, amelyet 2420 forintért lehet megvenni.

Árulnak még az ügyfélszolgálaton többek között busz alakú, színes golyóstollat, metrófelújításos puzzle-t, combinós és BKV-jegyes pólót is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről