A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:20AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Kifosztották az eltévedt kamionost Csongrádban

Vágólapra másolva!
Eltévedt kamionost fosztott ki két férfi Hódmezővásárhelyen. A kamionos takarmányalapanyagot szállított 3 millió forint értékben, de nem találta a címet. Két férfi vezette el egy telephelyre, ahol lepakolták a rakományt, majd eltűntek a szállítólevéllel. A rendőrség egyiküket már elfogta.
Vágólapra másolva!

Útbaigazítás helyett teljes rakományától megfosztott egy kamionsofőrt két férfi csütörtök délután Csongrád megyében. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerint kamionos 23 tonna, csaknem hárommillió forint értékű takarmány-alapanyagot szállított volna Hódmezővásárhelyre Bosznia-Hercegovinából. A városba érve azonban eltévedt, ezért segítséget kért. Egy férfi több vásárhelyi telephelyre is elkísérte, ám amikor így sem találták meg a célállomást, megállított egy másik autót, amelyben két férfi ült, és tőlük kért felvilágosítást. Ők is készségesek voltak: egy tiszaalpári telephelyen lepakoltatták a rakományt, azt állítva, hogy ők a keresett cég tulajdonosai.

Ezután visszakísérték az üres kamiont Csongrádra, egy benzinkúthoz, ahol elkérték a szállítólevelet, azzal, hogy aláírva visszaviszik. A sofőr azonban hiába várta őket. Egy idő után rájött, hogy becsapták, és feljelentést tett a rendőrségen.

A Csongrádi Rendőrkapitányság nyomozói pénteken megtalálták azt a telephelyet, ahová a rakományt a csalók lerakatták. A szállítmány teljes egészében előkerült, így a kár megtérült. Kiderült, hogy a két csalót a rendőrök jól ismerik. A bűncselekmény egyik, 36 éves elkövetőjét a nyomozók rövid időn belül elfogták, 26 éves társa ellen elfogatóparancsot adtak ki. Az elfogott vásárhelyi férfi lakásán tisztázatlan eredetű szoftverek és vagyontárgyak kerültek elő nagy mennyiségben. Kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!