Pisztollyal kereste lányát a szomszédnál egy férfi

Vágólapra másolva!
Egy svájci férfi Szabadiban átment szerda este a szomszédaihoz azzal, hogy a lányát keresi. Az egyik szomszéd fejéhez tartotta pisztolyát, és mindenkit megfenyegetett, hogy el ne merjék hagyni a házat. A férfi a kiérkező rendőröknek átadta a fegyvert.
Vágólapra másolva!

Lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés miatt rendelt el nyomozást a Kaposvári Rendőrkapitányság egy svájci férfi ellen, aki egy pisztollyal fenyegetőzött Szabadiban.

A rendőrségre szerdán éjjel 11 óra előtt érkezett a bejelentés arról, hogy egy külföldi férfi átment a szomszédaihoz, ahol a lányát kereste, majd az ott tartózkodó egyik nőnek a fejéhez szorított egy fegyvert és közölte, hogy el ne merjék hagyni a lakást - tudatta a Kaposvári Rendőrkapitányság közleményben.

A rendőrök nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre, körbevették az elkövető lakhelyét és hangosbeszélőn felszólították, hogy felemelt kézzel hagyja el a lakókocsiját.

A középkorú svájci férfi ennek eleget tett, majd a rendőröknek megmutatta az éles lőfegyverét. Mivel nem tudta bizonyítani, hogy a fegyvertartáshoz szükséges engedélyekkel rendelkezik, illetve a fegyvert jogszerűen hozta be az országba, ezért őrizetbe vették és fegyvercsempészet miatt indult ellene eljárás.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről