Gyerekeket zsarolt egy nagymányoki férfi

Vágólapra másolva!
Veréssel fenyegetve zsarolt ki pénzt rendszeresen egy általános iskolástól egy nagymányoki férfi - közölte a rendőrség. A szülők felfigyeltek a pénz eltűnésére, így indult a nyomozás. A férfi egy másik gyereket is megzsarolt, de pénzt tőle már nem szerzett, mert a rendőrség közbelépett. 
Vágólapra másolva!

Általános iskolás gyerekeket zsarolt fenyegetéssel egy nagymányoki férfi - erősítette meg a Bonyhádi Rendőrkapitányság vezetője, Marcsek Sándor a Tolna Megyei Online hírét.

"A közelmúltban zártuk le a nyomozást, amely folyamatos zsarolás valamint egy zsarolási kísérlet miatt indult egy nagymányoki fiatal felnőtt férfi ellen, aki gyermekkorúaktól zsarolt kisebb-nagyobb pénzösszegeket" - mondta Marcsek Sándor. A férfi az egyik gyereket 2006 óta zsarolta folyamatosan, összesen 50 ezer forintot szerzett tőle azzal, hogy veréssel fenyegette meg. Végül a szülők figyeltek fel a pénz eltűnésére, így indult el a nyomozás.

A másik esetben nem adta át a gyerek a pénzt, mert a rendőrség közbelépett. Az ügyet vádemelési javaslattal adták át az ügyészségnek, a férfi szabadlábon védekezhet - közölte a rendőrkapitány.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!