Gyalázkodó feliratot festettek több fővárosi pártirodára

Vágólapra másolva!
Több parlamenti párt irodájára festettek gyalázkodó feliratot ismeretlenek szombatra virradóra a főváros II. kerületében. A kerület fideszes polgármestere feljelentést tett.
Vágólapra másolva!

Gyalázkodó feliratokat festettek ismeretlenek a Fidesz, az MSZP és az SZDSZ II. kerületi irodájára - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről szombaton. A Fidesz Keleti Károly utcai és az MSZP Fazekas utcai irodájának bejáratán a "Hazaárulók" felirat olvasható, az MSZP-iroda előtt a járdára a "Lógni fogtok", az SZDSZ Margit körúti irodája előtti járdára pedig a "Lógni fogtok hazaárulók" feliratot festették ismeretlenek szombatra virradóra.

Láng Zsolt II. kerületi fideszes polgármester korábban közleményben tudatta, hogy a rongálás miatt feljelentést tesz a rendőrségen. "Ez a szánalmas cselekedet sem színvonalában, sem stílusában nem olyan emberekre vall, akik az ország jövőjéért valódi, komoly felelősséget éreznek" - tette hozzá. A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete szerint a helyszínelés megtörtént, a rendőrség rongálás miatt indított eljárást.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!