A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Intenzív áradás Sárvár térségében

Vágólapra másolva!
Több mint egy métert emelkedett reggel óta Sárvárnál a Rába vízszintje, az intenzív áradás miatt elsőfokú árvízvédelmi készültséget rendeltek el - tájékoztatta a Nyugat-dunántúli Vízügyi Igazgatóság ügyeletese vasárnap az MTI-t.
Vágólapra másolva!

A Rába Ikervár és Sárvár között tetőzik. Sárváron 236 centiméter a folyó vízszintje: egy méterrel alacsonyabb a készültségi foknál, de a hirtelen jött vízemelkedés miatt szükség van a nagyobb készültségre - közölte a vízügyi igazgatóság ügyeletese.

Továbbra is harmadfokú a készültség a Rába lassú apadása miatt Körmenden. A folyó ezen a szakaszon szinte csak centiméterről centiméterre apad, a délutáni órákban 4,60 méter volt a vízszint.

A Rába áradása miatt hat alsóbbrendű utat zártak le Vas megyében. Továbbra sem lehet közlekedni Körmenden a régi Rába-hídon. Zárva van az út Csákánydoroszló és Ivánc között is, így Ivánc, Hegyhátszentmárton és Felsőmarác csak Őriszentpéter vagy Viszák irányából érhető el. Útlezárás van érvényben Pinkamindszent és az országhatár között is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!