A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMarozsán Fábián
15:20TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNFucsovics Márton
15:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
15:30VívásNeisser Loyola-Gergely Siklosi
HUNPásztor Flóra
15:55VívásFlora Pasztor-Lee Kiefer
HUNPupp Réka
16:50CselgáncsGefen Primo-Reka Pupp
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
20:00TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
NyílNyíl

Kormánybiztos irányítja a közlekedési reformot

Vágólapra másolva!
A közlekedési reformért felelős kormánybiztossá nevezte ki a miniszterelnök Antali Károlyt, a közlekedési minisztérium kabinetfőkét. A kormány többek között a MÁV- és a Volán-vonalak párhuzamosságainak megszüntetésével legalább 40 milliárd forintot akar megspórolni - írja a Népszabadság.
Vágólapra másolva!

A helyközi közösségi közlekedési rendszerrel kapcsolatos feladatok összehangolásáért felelős kormánybiztossá nevezte ki a miniszterelnök Antali Károlyt - írja a Népszabadság.

Feladatai közé tartozik a menetdíj rendszerének átalakítása és az is, hogy javaslatot tegyen a MÁV Zrt. és leányvállalatainak átalakítására. Antali jelenleg a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium kabinetfőnöke.

A napilap szerint Bajnai Gordon kormányfő az MSZP július eleji kongresszusán azt közölte, hogy minimum 40 milliárd forintot kell megtakarítani a közösségi közlekedés átalakításával. A lap szerint elkészült már egy tervezet, amelyben többek között a MÁV- és a Volán-vonalak párhuzamosságainak megszüntetése szerepel, a mellékvonal-megszüntetés azonban nincs napirenden.

Racioanlizálást vár a kormány a július elsején kinevezett új MÁV-elnöktől is. Andrási Miklóstól - aki részt vett a Fidesz megalapításában és szerepelt a párt EP-listáján is - azt várja a Bajnai-kormány, hogy alakítsa át a MÁV jelenlegi kusza, több milliárd forintot felemésztő, pazarló szervezetét. Andrási kinevezéséről részletesen itt olvashat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!