Kocsmában találtak rá a feltételezett cserbenhagyó gázolóra

Vágólapra másolva!
Azt ígérte, hogy feladja magát, mégsem ment el a rendőrségre az a férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy csütörtökön egy szegedi zebrán elsodort egy babakocsit toló gyalogos családot. A férfit egy szegedi kocsmában találták meg végül a rendőrök.
Vágólapra másolva!

Egy szegedi kocsmában találták meg a rendőrök azt az 51 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy csütörtök este egy kölcsönautóval elsodort egy babakocsit toló családot Szegeden egy zebrán. A férfi nem jelentkezett önként a rendőrségen, pedig korábban telefonon ezt ígérte.

A balesetet a babakocsiban lévő gyerek karcolásokkal úszta meg, édesanyja könnyebben, édesapja komolyabban megsérült, de már mindannyian jól vannak. A sofőr ellen közúti baleset gondatlan okozása és jármű önkényes elvétele miatt indult eljárás.

A baleset Szegeden a Temesvári körút egyik gyalogos átkelőhelyénél történt. A család szabályosan, zöld lámpánál akart átmenni az úton, és már majdnem átértek, amikor az autós a piros lámpa ellenére keresztülrobogott a zebrán. Az autós ezután megállt, de aztán továbbhajtott. A családnak és a szemtanúknak ezalatt volt annyi idejük, hogy megjegyezzék az autó típusát és rendszámát.

A kocsit az egyik szegedi utcában találták meg a rendőrök. A rendszám alapján azonosították a tulajdonosát, akit ki is hallgattak. Ekkor derült ki, hogy a tulajdonos a kocsit kölcsönadta egyik ismerősének, hogy felkészítse a műszaki vizsgára. A sofőr akkor azt mondta a rendőröknek, hogy vidékre utazott, de amint visszaér Szegedre, jelentkezik. Ezt azonban nem tette meg. A rendőrök egy szegedi kocsmában találták meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!