A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Ha ez nem jelent akadályt a tárcák elosztásában, Magyarország ismét Kovács Lászlót jelölheti az uniós biztosi posztra a Népszabadság szerint. Magyarország várhatóan október után dönt uniósbiztos-jelöltjéről.
Vágólapra másolva!

Továbbra is Kovács Lászlóra, az MSZP volt elnöke lehet Brüsszelben Magyarország uniós biztosa - írja a Népszabadság a kormányfő és az MSZP felső vezetésének közvetlen környezetéből is megerősített információk alapján. A lap szerint csak abban az esetben nem Kovács Lászlót jelöli a magyar kormány ősszel az uniós biztosi posztra, ha José Manuel Barroso bizottsági elnök újraválasztásának vagy a tárcák újraelosztása körüli megegyezésnek ez lenne a feltétele.

Magyarország várhatóan október után dönt uniósbiztos-jelöltjéről. Kovács László jelenleg az EU adóügyi biztosa. Egyelőre nem tudni, Magyarország milyen területért lesz felelős - írja a Népszabadság.

Ha az adóügyek helyett - amelyek irányítását a cikk szerint "bizonyára nem kapjuk meg újra" - valamilyen más, a reálszférához kötődő, fontos területet ajánlanak fel Magyarországnak, Bajnai Gordon valószínűleg mást fog jelölni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!