A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Hazamehetett a pécsi lövöldözésben megsérült takarítónő

Vágólapra másolva!
Elhagyhatta a kórházat a november végi pécsi egyetemi lövöldözésben megsérült takarítónő. Az öt lövéssel megsebesített diák várhatóan a hétvégén mehet haza.
Vágólapra másolva!

Kedden hazaengedték a kórházból a pécsi lövöldözésben megsérült 54 éves takarítónőt - mondta Gábriel Róbert, a Pécsi Tudományegyetem rektora szerdán. Két operáción is átesett, miután csontegyesítő műtétet is el kellett végezni rajta.

Az öt lövéssel megsebesített 19 éves gyógyszerészhallgató állapotáról a rektor azt mondta, hogy a fiatalember a körülményekhez képest lelkileg is jól van, és az orvosok reményei szerint teljesen felépülhet. A hét végén várhatóan őt is hazaengedik. Mint mondta, az egyetem lehetőséget biztosít a diák számára, hogy teljesítse a félévet, letegye a még hátralévő vizsgáit.

A múlt héten engedték haza a kórházból a szintén meglőtt, a lábán és a lágyékán megsérült az egyetemen laboránsként dolgozó 36 éves férfit.

A pécsi egyetem biofizikai intézetében egy 23 éves hallgató november 26-án délben maroklőfegyverrel megölte egy csoporttársát és életveszélyesen megsebesített egy 19 éves fiatalembert. A lövöldözésben súlyos sérülést szenvedett egy 36 éves, laboránsként dolgozó férfi és egy 54 éves takarítónő.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!