A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNKoch Máté
12:25VívásMate Tamas Koch-Grabiel Lugo
HUNPupp Réka
12:25CselgáncsReka Pupp-Sosorbaram Lkhagvasuren
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
13:40VívásJakub Jurka-Gergely Siklosi
HUNPásztor Flóra
14:05VívásYun-Jia Zhang-Flora Pasztor
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
NyílNyíl

Kitalált nővel zsarolt egy szekszárdi férfi

Vágólapra másolva!
Nőnek adta ki magát az interneten egy szekszárdi férfi, összeismerkedett egy szintén szekszárdi férfival, majd a kitalált nő szintén kitalált, dühös barátjával riogatva felhívta őt telefonon, és pénzt követelt tőle a hallgatásáért. A zsaroló kétszer is kicsikart 150 ezer forintot a sértettől, aki harmadjára már a rendőrséghez fordult, így fogták el végül a zsarolót.
Vágólapra másolva!

Egy saját maga által létrehozott internetes női profillal zsarolta meg régebbi ismerősét egy szekszárdi férfi, akit csütörtökön este fogtak el a rendőrök - közölte Réti László, a Szekszárdi Rendőrkapitányság bűnügyi osztályának vezetője. Az elfogott 31 éves férfi a virtuális álarca segítségével ismerkedett össze a szintén szekszárdi férfival. Miután az interneten összemelegedtek, a profilt létrehozó férfi felhívta a sértettet, és megzsarolta őt.

Azt mondta, tudja, hogy a férfi összeismerkedett egy nővel az interneten, és nem árulja be a barátságot a nő rendkívül agresszív barátjának, ha kap 150 ezer forintot. A megzsarolt férfi - nem tudván, hogy kitalált szereplőkről van szó - tavaly júliusban fizetett, majd ősszel újra megzsarolták, ezért újra kifizette a 150 ezer forintot.

A zsaroló azonban harmadszor is felhívta a férfit, aki ekkor már a rendőrséghez fordult. A megbeszélt csütörtöki időpontban egy parkoló autó kerekére helyezte a kért összeget, amit néhány perc múlva a zsaroló vett el. Ekkor fogták el őt a szekszárdi rendőrök.

A zsaroló lakásán tartott házkutatás során lefoglalták a számítógépét, amelynek vizsgálata jelenleg is tart - mondta el Réti László. A rendőrség gyanúja szerint több sértettje is lehet az ügynek.

Az elfogott férfit zsarolás megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, és a rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatását. Tettéért akár öt év börtönt is kaphat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!